HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τελικά το καρναβάλι της Πάτρας για ποιους είναι;

Μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρών κατάντησε ευκαιρία για αισχροκέρδεια των καταστημάτων εστίασης!!! Ο Δήμος προσπαθεί να διοργανώ...


Μια εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Πατρών κατάντησε ευκαιρία για αισχροκέρδεια των καταστημάτων εστίασης!!! Ο Δήμος προσπαθεί να διοργανώσει αυτή την εκδήλωση, που έχει γίνει θεσμός για την πόλη και αυτοί που επωφελούνται την καταστρέφουν.

Κατεβήκαμε στο κέντρο της πόλης, χθες, τελευταίο Σάββατο της αποκριάς και σταματήσαμε σε καφέ της Αγίου Νικολάου και ζητήσαμε τσάι. Τώρα πήγαν στο Χελμό να το μαζέψουν, το έφερε από τις Κάννες ; δεν ξέρουμε. Όταν μας έφερε την απόδειξη καταλάβαμε ότι ήταν από πολύ μακριά γιατί μας το χρέωσαν 4 ευρώ !! Τώρα για τον καφέ μην ρωτάτε ήταν βαπορίσιος αλλά …. όχι να κοστίζει όσο ένα βαπόρι. 5,5 ευρώ!!! Μεγαλύτερη η έκπληξη μας όταν αργότερα θελήσαμε να ποιούμαι ένα ποτό στην Ρήγα Φεραίου και μας το χρέωσαν 8 ευρώ !!

Τιμοκατάλογος δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα ο καταναλωτής να μην έχει τη δυνατότητα να γνωρίζει τις τιμές.
Μα καλά δεν υπάρχει Ένωση Καταναλωτών, διεύθυνση Εμπορίου, δεν υπάρχει τίποτα;;;
Μόνο μια λέξει ΝΤΡΟΠΗ
Η απόδειξη πληρωμής τα λέει όλα !!!


Αθανάσιος Φραντζής
Πρόεδρος Παγκαλαβρυτινού





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.