HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παρέδωσαν μαθήματα πολιτισμού οι μαθητές του Γυμνασίου Καλαβρύτων

Στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος "Ευσέβιου Κηπουργού" στις 19/01/2012, επαναλήφθηκε η μαθητική θεατρικ...


Στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος "Ευσέβιου Κηπουργού" στις 19/01/2012, επαναλήφθηκε η μαθητική θεατρική παράσταση με το έργο "Τηλε - Σκρουτζ" μια διασκευή της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Κ. Ντίκενς.
Την επιμέλεια και το συντονισμό της παράστασης είχαν οι καθηγήτριες: Εξαρχοπούλου Μαίρη, Κάκου Κωνσταντίνα, Κωσταγιαννακοπούλου Νάνσυ και Σταμάτη Κατερίνα. Τα σκηνικά επιμελήθηκε ο καθηγητής Κανακάρης Νικόλαος και η ηχητική υποστήριξη ήταν προσφορά της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλαβρύτων - Σπήλαιο Λιμνών Καστριών.
Τους ρόλους ερμήνευσαν μαθητές και μαθήτριες και από τις τρείς τάξεις του Γυμνασίου. 

Συγκεκριμένα οι:

Εμπενίζερ Σκρούτζ Μιχάλης Καραμούζης
Φάντασμα Συνεταίρου Αλέξης Μπίρμπας
Θωμάς Στέλιος Ζησιμόπουλος
Φυλακισμένος 1 (Μάνος) Γιάννης Σαρδελιάνος
Φυλακισμένος 2 (Δήμος) Αντώνης Τριανταφύλλου
Πατέρας Γιώργος Αλεξόπουλος
Μητέρα Ελένη Βαρβιτσιώτη
Τάκης Γιάννης Λεχουρίτης
Σοφία Παναγιώτα Σερανίτη
Παρουσιάστρια Ελένη Σφαραγκούλια
Αλητάκι 1 Μαρία Καποτά
Αλητάκι 2 Δημήτρης Πατερέλης
Υπάλληλος 1 Αλέξης Μπαρκλέσιας
Υπάλληλος 2 Αλέξανδρος Κουγιάς
Παιδιά για κάλαντα Φωτεινή Στεφανοπούλου, Σταυρούλα Χονδρού, Φωτεινή Τερζή

Την παράσταση παρακουλούθησαν μεταξύ των άλλων, η βοηθός Δημάρχου Ανδριάννα Αναστασοπούλου - Πεντζιά, ο Θύμιος Τζόβολος πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, ο Θ. Παπαδόπουλος πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, ο Θεόδωρος Χαλμούκης διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, δάσκαλοι, καθηγητές, γονείς και μαθητές των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων.

Στο τέλος της παράστασης, ο διευθυντής του Γυμνασίου Καλαβρύτων, Παναγόπουλος Θεοδόσης, μεταξύ των άλλων ανέφερε: "Αυτού του είδους οι δραστηριότητες με την καθημερινή σχέση αλληλεπίδρασης δασκάλου και μαθητή, αποτελούν μια αισιόδοξη νότα στο γενικότερο κλίμα της απαξίωσης, της αμφισβήτησης και κύρια της οικονομικής σύνθλιψης κάθε ελληνικής οικογένειας από τον ορυμαγδό των δυσβάστακτων μέτρων.
Οι σημερινοί μαθητές τα παιδιά μας αποτελούν την ελπίδα για το καινούργιο που θα γεννηθεί και θα σκορπίσει το ζοφερό παρόν. Ας τα εμπιστευθούμε, έχουν πολλά να μας δώσουν και να μας μάθουν.
Από καρδιάς τα συγχαίρουμε και τα επιβραβεύουμε. Μέσα στο καθημερινό φόρτο εντός και εκτός σχολείου βρείσκουν χρόνο και τρόπο να παίζουν θέατρο, να εκδίδουν εφημερίδα, να παίζουν σκάκι, να συμμετέχουν και σε άλλες δραστηριότητες που διοργανώνει το σχολείο μας.
Αξίζουν συγχαριτήρια σε όλους του συντελεστές της παράστασης και σε σας που μας τιμήσατε με την παρουσία σας"


διαβάστε τα νέα των μαθητών του Γυμνασίου Καλαβρύτων  την ιστοσελίδα του σχολείου http://blogs.sch.gr/gym-kala/








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.