HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Σκεπαστού

Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών , ο  Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα μέλη...


Ακολουθώντας το πνεύμα των ημερών , ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Σκεπαστού διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία χριστουγεννιάτικο πάρτι για τα μέλη του χορευτικού ομίλου την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011 στην αίθουσα του πολιτιστικού κέντρου.
Η έναρξη έγινε από τους μικρούς χορευτές σε ένα ποικίλο πρόγραμμα, περιλαμβάνοντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα που έψαλαν οι λιλιπούτειοι χορευτές, ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί, άφθονες λιχουδιές, δωράκια που προσέφερε ο σύλλογος και πολύ πολύ ….παιχνίδι.
Τη σκυτάλη πήραν τα μεγαλύτερα τμήματα του ομίλου όπου όλοι μαζί, μικροί και μεγαλύτεροι αντάλλαξαν ευχές σε ένα εκπληκτικά εορταστικό περιβάλλον με πολύ μουσική, χορό, τραγούδι, πλούσιο φαγοπότι και γλέντι έως αργά τα μεσάνυχτα.
Ο Πρόεδρος κ. Νίκος Μιχαλόπουλος ευχαρίστησε τους χορευτές για τη συμμετοχή τους, ευχήθηκε καλή κ δημιουργική χρονιά με υγεία – χαρά, προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες στις δραστηριότητες του Συλλόγου. Ευχαρίστησε επίσης τα μέλη και το Δ. Σ. και τόνισε πως η συλλογική προσπάθεια και η δουλειά που γίνεται στο Σκεπαστό όλα αυτά τα χρόνια έχει πάντοτε αίσια αποτελέσματα και θα έχει και αυτή τη χρονιά.
Πολλά ευχαριστήρια και ευχές εκ μέρους του Συλλόγου για τον ακούραστο δάσκαλο του χορού κ Γιαννόπουλο Χρήστο και την συνεργάτιδα του κ. Ζιάκα Ιωάννα.
Επιπλέον ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. ευχαριστούν θερμά τους αδελφούς Καραντώνη για την προσφορά που έκαναν στο Σύλλογο και τους εύχονται καλή χρονιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.