HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Λύκειο Καλαβρύτων κοντά στα τρίτη ηλικία

Παραμονές των Χριστουγέννων οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου Καλαβρύτων σε μία αξιέπαινη ενέργεια βρέθηκαν  στο Καλλιμανοπούλειο Εκκ...


Παραμονές των Χριστουγέννων οι μαθητές και οι καθηγητές του Λυκείου Καλαβρύτων σε μία αξιέπαινη ενέργεια βρέθηκαν  στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καλαβρύτων (ΚΕΔΙΚ) και η επίσκεψή τους δεν ήταν μια τυπική επίσκεψη.

Μαθητές και καθηγητές κάθισαν. συνομίλησαν με τα τιμημένα γηρατειά των Καλαβρύτων, συνέφαγαν και υπό τους ήχους μουσικού συνόλου μαθητών έστησαν χορό όπου η τρίτη γενιά ενώθηκε με το νέο αίμα χαρίζοντας χαμόγελα, ζεστασιά και αισιοδοξία.

Ένα μεγάλο μπράβο στην πρωτοβουλία μαθητών και διδασκάλων που απέδειξαν για άλλη μια φορά οτι αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο στην τοπική κοινωνία δίνοντας σε όλους εμάς ελπίδα για το μέλλον.  

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και όλα τα νέα των μαθητών του Λυκείου Καλαβρύτων μπορείτε να τα δείτε και στο: http://lyk-kalavr.ach.sch.gr/index.php






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.