HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Απόδραση στα Καλάβρυτα, ακόμα και μέσα στην κρίση

Διάβασε μερικούς καλούς λόγους για να πας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορι...





Διάβασε μερικούς καλούς λόγους για να πας στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων, έναν από τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς, ακόμα κι αν δεν κάνεις σκι.
Το χιόνι είναι αρκετό και φρέσκο και οι συνθήκες ιδανικές για τη λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων.
Υπάρχουν ωστόσο πολλοί ακόμα λόγοι για να το επισκεφθείτε, ακόμα και σε περίοδο κρίσης. Διαβάστε γιατί:
1. Γιατί τα Καλάβρυτα απέχουν μόλις 2 ώρες από την Αθήνα.
2. Γιατί το Χιονοδρομικό έχει 12 πίστες για όλα τα επίπεδα, από αρχάριους μέχρι experts του σκι και του snowboard.
3. Γιατί μπορείς να κάνεις μαθήματα στη σχολή του Χιονοδρομικού, αν δεν ξέρεις σκι ή snowboard ή αν θέλεις απλώς να βελτιώσεις την τεχνική σου.
4. Γιατί το Snow Park, που λειτουργεί από την αρχή της σεζόν, είναι ιδανικό για να κάνεις freestyle ski και snowboard.
5. Γιατί, αν δεν έχεις αυτοκίνητο ή αν βαριέσαι να οδηγήσεις, θα σε μεταφέρουν στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων τα Snow Bus, τα πολυτελή πούλμαν που εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το Χιονοδρομικό κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθόλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου, με κόστος μόλις 15 ευρώ με επιστροφή.
6. Γιατί μπορείς να αποκτήσεις ένα all-inclusive πακέτο, που περιλαμβάνει ολοήμερο εισιτήριο από το Χιονοδρομικό  Κέντρο Καλαβρύτων, γεύμα, πρωινό και ενοικίαση εξοπλισμού Ski ή Snowboard, πληρώνοντας μόλις 55€ ή 60€ ή 65€.
7. Γιατί τα Καλάβρυτα συνδυάζουν ιστορία, φυσική ομορφιά και γραφικά τοπία. Μπορείς να πας στο Σπήλαιο των Λιμνών (λίμνες στο εσωτερικό ενός σπηλαίου που αποτελούν μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο) και στη Μονή της Αγίας Λαύρας, όπου κηρύχθηκε η Επανάσταση του 1821 από το μητροπολίτη Παλαιών Πατρών Γερμανό.
8. Γιατί μπορείς να επιβιβαστείς στα βαγόνια του Οδοντωτού και να ξεναγηθείς στο πανέμορφο φαράγγι του Βουραϊκού.
δημοσιεύθηκε στο /news247.gr 18/1/12


Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.