HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θεατρική παράσταση στο Γυμνάσιο Καλαβρύτων

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Καλαβρύτων σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη σχολική θεατρική παράστασή...


Ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι Μαθητικές κοινότητες του Γυμνασίου Καλαβρύτων σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε τη σχολική θεατρική παράστασή μας με τίτλο « Τηλε-Σκρουτζ», μια διασκευή της Χριστουγεννιάτικης ιστορίας του Κ. Ντίκενς, …… έστω λίγο αργοπορημένα, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 7:30μ.μ στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολικού συγκροτήματος « Ευσέβιος Κηπουργός».
Η παρουσία σας τιμά ιδιαιτέρως την προσπάθεια των παιδιών του σχολείου μας.

Με εκτίμηση
Ο Διευθυντής
Θεοδόσιος Παναγόπουλος




Η υπόθεση της παράστασης:Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ιδιοκτήτης του ομώνυμου καναλιού, είναι ένας δύστροπος γέρος που έχει ως μόνο ιδανικό στη ζωη του το χρήμα!
Έχει απαρνηθεί κάθε τι που ομορφαίνει τη ζωη χάριν του χρήματος. Γι’ αυτό και οι ταινίες που προβάλλει δημιουργούν οικογενειακά προβλήματα. Παρ’ όλα αυτά, η συνείδησή του, ως φαίνεται δουλεύει. Γι’ αυτό και έρχεται στον ύπνο του το φάντασμα του συνεταίρου του επισημαίνοντας τα αποτελέσματα της πόρωσής του. Τον περιφέρει σε τρία μέρη, όπου συναντά ανεπιθύμητες καταστάσεις που δημιούργησε η απερίσκεπτη συμπεριφορά του.

φωτό από την παράσταση και από τις πρόβες:










Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.