HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με λαμπρότητα η κοπή πίτας των Παγκρατιωτών στο Περιστέρι

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. η προγραμματισμένη κοπή ...



Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 11.30 π.μ. η προγραμματισμένη κοπή της πίτας του Συλλόγου Παγκρατιωτών Καλαβρυτινών της Αθήνας (ο Αγ. Ιωάννης ο Θεολόγος ), στο ΚΥΒΕ Περιστερίου . 


Οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν εμπόδισαν την προσέλευση του κόσμου , που για μια ακόμα φορά στήριξε τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου . Την πίτα ευλόγησε ο συμπατριώτης μας από την Κέρτεζη , Αρχιμανδρίτης Θεοδώρητος Ανδριόπουλος. 
Στην εκδήλωσης παραβρέθηκε  ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος στον σύντομο χαιρετισμό του έδωσε συγχαρητήρια στο Σύλλογό  για την επιτυχή συγκέντρωση υποσχέθηκε ότι ακόμα και ένας Παγκρατιώτης να μένει στο Περιστέρι αυτός θα είναι δίπλα του .

 Στο σύντομο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του συνδυασμού Δημήτρης Κελάφας ο οποίος , με την σειρά του ευχαρίστησε το σύλλογο για την πρόσκληση καθώς , βρήκε εκεί πολλούς γνώριμους και φίλους και υποσχέθηκε ότι θα παραβρεθεί  και στο χορό του Συλλόγου , που θα γίνει στις 19 Φεβρουαρίου πάλι στο Περιστέρι . Χαιρετισμό απήφθηνε και η Μαίρη Τσιώτα Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Περιστερίου , η οποία μάλιστα έκανε και πρόταση στις καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Συλλόγου στο Παγκράτι να δώσει παράσταση η θεατρική ομάδα του Δήμου Περιστερίου . 



Επίσης χαιρετισμούς απήφθηναν : Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου Θεόδωρος Αρβανίτης , ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης , Γιώργος Κοσμάς και ο Κώστας Κατσιάρης της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων πρώην Δήμου Κλειτορίας ( Αρχαίος Kλείτωρ ) , ταμίας της Παγκαλαβρυτινής και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρινοφυτινών Αθήνας . Ήταν εκεί και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Μπέτσης , οι Δημοτικοί Σύμβουλοι : Μάκης Πρέκας , Βιβή Φουντά , Αλέξανδρος Πλέστης και ο Βασίλης Μπάος . Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν αντιπροσωπεία από το χωριό Παγκράτι Θεσπρωτίας , ο Κώστας Ρίζος και ο Χρήστος Στέφου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και το Μέλος του Κοινοτικού Συμβουλίου Παγκρατίου Κώστας Κιούσης που ήρθε από το Παγκράτι για την κοπή της πίτας . 

Ιδιαίτερη μνεία έγινε από το Δ.Σ. του Συλλόγου στο Peristerinews.gr , στην τοπική εφημερίδα ΠΑΛΜΟΣ , στο Pitsounicity.gr και σε όλους επώνυμους και ανώνυμους , που αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες τίμησαν για μια ακόμα φορά . 

 Ευχές έστειλαν ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος , ο Αγγελος Τσιγκρής Πολιτευτής Αχαϊας και ο Αλέξης Σταυρούλιας Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Περιστερίου , που λόγο ανηλιμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παραστούν στην εκδήλωση . 
Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί θερμά το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη για την παραχώρηση του συνεδριακού χώρου του ΚΥΒΕ Περιστερίου , γεγονός που συνετέλεσσε στην επιτυχία της εκδείλωσης και την μεγάλη προσέλευση του κόσμου .
ρεπορτάζ: Pitsounicity.gr





-->

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.