HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιώργος Δρακούλης: Να ανακληθεί η απόφαση για αναστολή λειτουργίας του ΙΚΑ Καλαβρύτων

Σχετικά με την αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να καταργήσει το υποκατάστημα Καλαβρύτων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας κ. Γιώργος Δ...

Σχετικά με την αιφνιδιαστική απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ να καταργήσει το υποκατάστημα Καλαβρύτων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας κ. Γιώργος Δρακούλης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση" 
"Για ακόμα μια φορά γινόμαστε θεατές της κρατικής αναλγησίας που επιβάλλει η οικονομική πολιτική λιτότητας.
Σύμφωνα με τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο αναστέλλεται από 1η Φεβρουαρίου η λειτουργία του ΙΚΑ Καλαβρύτων και κατά συνέπεια οι συναλλασσόμενοι από την περιοχή των Καλαβρύτων θα εξυπηρετούνται από το Υποκατάστημα του ΙΚΑ Αιγίου.
Η κατάργηση του ΙΚΑ Καλαβρύτων αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την περιοχή που ήδη έχει υποστεί αλλεπάλληλα «χτυπήματα» το τελευταίο χρονικό διάστημα από τις απανωτές καταργήσεις διαφορών υπηρεσιών. Είναι αδιανόητο οι κάτοικοι των Καλαβρύτων να αναγκάζονται να μετακινούνται στο Αίγιο για τις συναλλαγές τους με το ΙΚΑ δεδομένου ότι οι καιρικές συνθήκες του χειμώνα δυσχεραίνουν τις μετακινήσεις στην περιοχή και πόσο μάλλον τις μακρινές μετακινήσεις. Δεν μπορεί οι κάτοικοι μια ορεινής περιοχής να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες ενός κατώτερου Θεού. Δεν μπορεί να γίνονται διακρίσεις στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
Είναι απαράδεκτο να προέχει της εξυπηρέτησης των πολιτών η εξοικονόμηση χρημάτων από την κατάργηση των αναγκαίων υπηρεσιών. Επιβάλλεται όλοι αρμόδιοι φορείς να δράσουν εγκαίρως και υπεύθυνα πάνω από ένα τόσο σοβαρό ζήτημα για τα Καλάβρυτα. Η απόφαση αυτή δεν πρέπει να εφαρμοστεί, η απόφαση αυτή πρέπει να ανακληθεί από τον Διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο."
Με εκτίμηση
Γιώργος Δρακούλης
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Ε ΟΝΝΕΔ ΑΧΑΪΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.