HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Άγγελος Τσιγκρής: «Να μην Κλείσει το ΙΚΑ Καλαβρύτων…»

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την ανακοίνωση περί κλεισίματος του ΙΚΑ Καλαβρύτων και της ένταξής του σε αυτό του...

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής -με αφορμή την ανακοίνωση περί κλεισίματος του ΙΚΑ Καλαβρύτων και της ένταξής του σε αυτό του Αιγίου- έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Σας να μην έφτανε η υποβάθμιση του Νοσοκομείου των Καλαβρύτων και η μείωση των κλινών του σε είκοσι (20), το κακό οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής, η έλλειψη πολιτικών στήριξης της κτηνοτροφικής παραγωγής, η παραίτηση από τη διεκδίκηση των Γερμανικών αποζημιώσεων στις οικογένειες των θυμάτων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, η αποψίλωση του αστυνομικού σε προσωπικό και μέσα, ήρθε να προστεθεί και η ανακοίνωση περί κλεισίματος του ΙΚΑ Καλαβρύτων και η πρόθεση της Κυβέρνησης για ένταξή του σε αυτό του Αιγίου.
Τα Καλάβρυτα και η ευρύτερη περιοχή της ορεινής Αχαΐας δεν μπορούν να δεχθούν άλλη υποβάθμιση.
Τα Καλάβρυτα δεν μπορούν να συναινέσουν στην υπανάπτυξη και την εγκατάλειψη που τις καταδικάζουν οι άστοχες και ανεύθυνες αποφάσεις κάποιων.
Καλώ τους Καλαβρυτινούς υπουργούς της Κυβέρνησης Παπαδήμου να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον τόπο που τους γέννησε και τους ανέθρεψε.
Καλώ την κοινωνία των ενεργών πολιτών των Καλαβρύτων και όχι μόνο να αντισταθούν στην ερημοποίηση του πιο ιστορικού και μαρτυρικού τόπου της Πατρίδας μας…»._


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.