HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προς την κ. Νανά Μούσχουρη

Κυρία Μούσχουρη, το 1934 που γεννηθήκατε δεν γνωρίζατε ότι σε λίγα χρόνια η πατρίδα μας θα έχει πόλεμο. Έχουν περάσει 77χρόνια από τ...

Κυρία Μούσχουρη,
το 1934 που γεννηθήκατε δεν γνωρίζατε ότι σε λίγα χρόνια η πατρίδα μας θα έχει πόλεμο. Έχουν περάσει 77χρόνια από τότε που ήρθατε σε αυτόν τον κόσμο, ήσασταν μικρή και δεν γνωρίζατε ιστορία, τώρα σε αυτήν την ηλικία δεν μάθατε;
Στις 13ης Δεκέμβρη του 1943 στον τόπο μου στα Καλάβρυτα σημειώθηκε το μεγαλύτερο έγκλημα που διέπραξαν οι Ναζί κατακτητές στην πατρίδα μας.
Έλεγαν οι παλιοί Έλληνες, ότι όσο ο Άνθρωπος μεγαλώνει, τόσο το μυαλό του μεστώνει.
Μα τι λέω, εσείς είστε μικρή ακόμη, έχετε χρόνια μπροστά σας. Μπορείτε στο χρόνο που έχετε εκεί στην όμορφη Ελβετία να διαβάσετε για τις θηριωδίες των Ναζί στην Ελλάδα μας.
Ναι στην πατρίδα μας, την οποία εσείς αποκαλείται «παλιά πατρίδα σας».
Η μνήμη σας «πάλιωσε» κυρία μου και όχι η Ελλάδα που σας ανέδειξε.
Τώρα να έρθω στο δια ταύτα.
Διαλέξατε μια μαύρη μέρα (13ης Δεκεμβρίου 2011) της ιστορίας της Ελλάδος μας.
Μια ημέρα που πριν από 68χρόνια οι Ναζί επιχείρησαν να σβήσουν από τον χάρτη της Ελλάδος μας τα Καλάβρυτα (δολοφονώντας όλους τους άνδρες πάνω από 14 ετών) .
Διαλέξατε μια μαύρη μέρα για να παραχωρήσετε συνέντευξη κ.Μούσχουρη στη Γερμανική "Die Welt".σε μια προσπάθεια να υπερασπιστείτε την Γερμανία (αυτήν την περίοδο δίνετε συναυλίες εκεί),τα βάλατε με την χώρα που σας δόξασε.
Διαβάστε τι είπε:
“Ζω στην Ελβετία, ως Ελληνίδα Ευρωπαία. Έτσι βλέπω και την παλιά πατρίδα μου».
-Σήμερα όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες, κάτι που καταλαβαίνω και το θεωρώ σωστό. Οι Γερμανοί και εγώ έχουμε μια ιδιαίτερη σχέση! Με τους Έλληνες είμαι κακιά, κυρίως με τους πολιτικούς. Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι για τα προβλήματα.
-Οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει κανείς να εξοφλεί τα χρέη του. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, ζούνε με ένα ψέμα σε μια ψεύτικη ευημερία… Η Ευρώπη έχει δίκιο να είναι εξοργισμένη.”
Κυρία Μούσχουρη
Δεν γνωρίζαμε ότι μένετε στην Ελβετία, ως Ελληνίδα και μάλιστα Ευρωπαία.Το μάθαμε από την συνέντευξη!
Η Πατρίδα μας έχει ιστορία χιλιάδων χρόνων και για αυτό μάλλον την αποκαλείτε «παλιά»!
Το αν όλοι είναι δυσαρεστημένοι μαζί μας, το ξέρουν αυτοί που μας έφεραν σε αυτή τη θέση.
Αν έχετε ιδιαίτερη σχέση με τους Γερμανούς το καταλάβαμε από την συνέντευξη.
Τώρα αν είστε εξοργισμένοι με τους Έλληνες πολιτικούς, δεν μας αφαιρεί από την μνήμη μας, το ότι για κάποια χρόνια ήσασταν και εσείς πολιτικός!
Με εμάς τους απλούς Έλληνες πολίτες γιατί έχετε κακία;
Εμείς οι Έλληνες είμαστε περήφανοι και ξέρουμε να είμαστε "εντάξει" στους λογαριασμούς μας.
Άλλοι Ευρωπαίοι (Γερμανοί) δεν είναι "εντάξει" απέναντι μας.Θα έχετε διαβάσει για τις Γερμανικές αποζημιώσεις προς την Ελλάδα.


Καλάβρυτα 14 Δεκ.2011

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.