Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συμφωνία Δήμου Καλαβρύτων και ΚΤΕΛ Αχαΐας για την μεταφορά των μαθητών - Υπογραφή Σύμβασης

Υπογράφηκε σήμερα στα Καλάβρυτα, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά και του Π ροέδρου του ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας κ. Ανδρέ...


Υπογράφηκε σήμερα στα Καλάβρυτα, μεταξύ του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά και του Προέδρου του ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας κ. Ανδρέα Μανωλόπουλου, η σύμβαση για τη μεταφορά των μαθητών της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σ’ όλες τις σχολικές μονάδες του νέου μεγάλου Καλλικρατικού Δήμου Καλαβρύτων. Ο Δήμος Καλαβρύτων, είναι από τους πρώτους Δήμους της Χώρας, που προώθησε έγκαιρα τη διαδικασία της μεταφοράς των μαθητών και υπέγραψε τη σύμβαση με το ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας, μετά από διεθνή δημόσιο διαγωνισμό που προκήρυξε και προσυμβατικό έλεγχο της από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Μάλιστα, λόγω της πλήρους και ολοκληρωμένης οικονομοτεχνικής μελέτης για τη μεταφορά των μαθητών που συνέταξε ο Δήμος Καλαβρύτων, επιτεύχθηκε και το καλύτερο δυνατό και επωφελές οικονομικό αποτέλεσμα.

 Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γιώργος Λαζουράς δήλωσε ότι, με την υπογραφή σήμερα της σύμβασης αυτής, ξεκινά μια γόνιμη και δημιουργική συνεργασία με το ΚΤΕΛ του Νομού Αχαΐας και τους αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ του Δήμου Καλαβρύτων, που αποσκοπεί στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μαθητών μας και αντιμετωπίζει μια καθημερινή αγωνία των οικογενειών του, γεγονός που συμβάλλει στην παροχή των ιδανικότερων συνθηκών για τη μόρφωση και την πρόοδό τους. Αυτή η συνεργασία με το ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας και τους αυτοκινητιστές του Δήμου, θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς προς όφελος των κατοίκων και της περιοχής μας. 

Ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας κ. Ανδρέας Μανωλόπουλος, δήλωσε ότι, αφού έλαβε γνώση της οικονομοτεχνικής μελέτης του Δήμου, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΤΕΛ, έλαβε μέρος στο διεθνή, δημόσιο διαγωνισμό για τη μεταφορά των μαθητών του Δήμου Καλαβρύτων, μαζί με τους συνεργαζόμενους μεταφορείς του Συλλόγου ΤΑΞΙ Καλαβρύτων, ο οποίος κατακυρώθηκε στο ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, ελέγχθηκε από το Ελεγκτικό Συνέδριο και κατ’ αυτόν το τρόπο το ΚΤΕΛ Ν. Αχαΐας, συμβάλλει στην παροχή σημαντικών, ασφαλών και αξιόπιστων υπηρεσιών μεταφοράς των μαθητών των σχολείων του Δήμου Καλαβρύτων, δείχνοντας άλλη μια φορά την ευαισθησία του και τον κοινωνικό του ρόλο. Ευελπιστούμε και σε άλλες, χρήσιμες για τον τόπο, συνεργασίες με το Δήμο Καλαβρύτων.




Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.