HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Όταν η πλάκα γίνεται ιδέα και η ιδέα ... πάντρεμα

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, από μια πλάκα, όταν η Αντα Κανελλοπούλου ανέβασε στ fb ένα πιάτο λουκουμάδες και ζήταγε μόνο αγνό Μέλι από τον Ακ...


Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, από μια πλάκα, όταν η Αντα Κανελλοπούλου ανέβασε στ fb ένα πιάτο λουκουμάδες και ζήταγε μόνο αγνό Μέλι από τον Ακη Καραγκούνη. Τότε ο Οινέας μπήκε στη παρέα προσφέροντας Ρακή ως αντίδωρο, ενώ κάποιοι άλλοι αφειδώς προσέφεραν την όρεξη. Δεν άργησε να πέσει στο ιδεατό τραπέζι η εύγευστη ιδέα:
Λουκουμάδες με Μέλι και Ρακόμελο...τέλειος συνδυασμός.
Στο πλαίσιο της αλληλοβοήθειας, της παρουσίασης και της προώθησης των προϊόντων, των ατόμων που δραστηριοποιούνται στα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, η Πρότυπος Μελισσοκομία ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ και ο ΟΙΝΕΑΣ οινοποτείο σας προσκαλούν τη Πέμπτη 29/12/2011 και ώρα 19:30 στον Οινέα winebar – Σκαλτσά 3 – Καλάβρυτα, όπου ο μελισσοκόμος Άκης Καραγκούνης θα μας μυήσει στα μυστικά της Μέλισσας και τη παραγωγή του Μελιού, διδάσκοντας μας πως να ξεχωρίζουμε το αγνό Μέλι. Καθώς και ο οινοχόος Μάνος Κεντικελένης θα μας μιλήσει για τα Αποστάγματα και τη παραγωγή τους. Τέλος οι κάποιοι εμείς, οι προσφέροντες την όρεξη, θα γευτούμε τους λουκουμάδες της Αντας με το αγνό μέλι του Ακη, ευφραινόμενοι από το ρακόμελο της Χριστιάνας, διασκεδάζοντες και ακούοντες τη μουσική του Οινέα.
Είσοδος Ελεύθερη.
Το κάστανο θέλει κρασί, και το καρύδι μέλι,ο λουκουμάς...ρακόμελο, και η παρέα...κέφι.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.