HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων καταγγέλλει το κλείσιμο του καταστήματος Ι.Κ.Α.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει το κλείσιμο του παραρτήματος Ι.Κ.Α Καλαβρύτων από 01/02/2012.  Στην ανακοίνωση αναφέρει:...

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καλαβρύτων με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει το κλείσιμο του παραρτήματος Ι.Κ.Α Καλαβρύτων από 01/02/2012. Στην ανακοίνωση αναφέρει: 
Αποτελεί πράξη κοινωνικής αναλγησίας που αγνοεί τις ανάγκες των κατοίκων ενός Δήμου από τους μεγαλύτερους σε αριθμό τοπικών διαμερισμάτων και με αποστάσεις από το Αίγιο απαγορευτικές για την εξυπηρέτηση των πολιτών, λόγο των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τον περισσότερο καιρό αλλά και λόγο πλημμελούς συγκοινωνιακής υποδομής και απόστασης. Η περιφρόνηση πια αυτής της εγκάθετης διορισμένης κυβέρνησης με τους υποτακτικούς υπουργούς (βλέπε τον Καλαβρυτινό υπουργό εργασίας κ Κουτρουμανη και βουλευτές που την στηρίζουν) προς τους πολίτες δεν έχει τέλος Θέλουν όλα να τα εκχωρήσουν σε εταιρείες. Τέλος δεν θέλουν κράτος πρόνοιας διπλά στους πολίτες. Καλούμε τον Δήμο Καλαβρύτων (έως ποτέ θα σιωπά) τους βουλευτές του Νομού και όλους τους φορείς να αντιδράσουν άμεσα . Αλλιώς όλοι θα είναι υπόλογοι για την κατάντια του τόπου μας. Αντιδρούμε σε όλες τις αντικοινωνικές πολίτικες διάλυσης του τόπου μας ξεσηκωθείτε τώρα!!!



Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.