HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον επόμενο...τόνο η ώρα θα είναι...Χιονοδρομικό Καλαβρύτων

Άνοιξε το chalet στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για τη νέα χιονοδρομική περίοδο. Σε λευκό φόντο πλέον από την πρόσφατη χιονόπτωση σε έν...


Άνοιξε το chalet στο Χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για τη νέα χιονοδρομική περίοδο. Σε λευκό φόντο πλέον από την πρόσφατη χιονόπτωση σε ένα ευχάριστο περιβάλλον μέσα στο ξύλο, οι πρώτοι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ατενίζοντας μοναδικές εικόνες του χιονισμένου Χελμού.

Η χιονόπτωση όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες και αναβατήρες, χιονοστρωτήρες  και  προσωπικό σε πλήρη ετοιμότητα. Η ώρα των Καλαβρύτων έφτασε!!!

Να υπενθυμίσουμε ότι στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων τώρα φτάνετε πιο άνετα, πιο γρήγορα, πιο οικονομικά με το Νέο Χελμός SNOW BUS!
Τα δρομολόγια ξεκινούν με την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου και οι αναχωρήσεις είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από Αθήνα και με στάση για επιβίβαση στην Κόρινθο. Το πρόγραμμα του νέου Snow Βus σχεδιάστηκε σύμφωνα με τις προτάσεις των φίλων χιονοδρόμων σχετικά με το πώς θα μπορέσει να γίνει η μεταφορά τους στα Καλάβρυτα άνετα, γρήγορα και οικονομικά προκειμένου να έχουν μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση και να ανεβαίνουν συχνότερα για σκι και με πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με το ΙΧ τους.
Το κόστος: Μόνο με 15€ aller/retour
Έχεις πακέτο: από 25€ για snow bus και ski pass μαζί!
Ειδικές Εκπτώσεις: για παιδιά, οικογένειες, κατόχους ετήσιας κάρτας
Επιβίβαση: από Αθήνα και Κόρινθο, 5 ημέρες την εβδομάδα
Πληροφορίες και κρατήσεις: http://www.amphitrion-skiing.com/




Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.