HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Για την γενιά του Πολυτεχνείου....

Αύριο τιμούμε τους Αγώνες του Πολυτεχνείου,  αλλά όχι τη γενιά του Πολυτεχνείου Αύριο γιορτάζει η γενιά της αρπαχτής και της κρεπάλης, ...

Αύριο τιμούμε τους Αγώνες του Πολυτεχνείου,  αλλά όχι τη γενιά του Πολυτεχνείου




Αύριο γιορτάζει η γενιά της αρπαχτής και της κρεπάλης, τα Άτομα που στο όνομα της δημοκρατίας και της ελευθερίας, (έννοιες που μετατρέψαν σε τρομοκρατία και ασυδωσία) κατακλέψαν και κατακρεούργησαν το δημόσιο πλούτο προς όφελός τους και ιδιωτικοποίηθηκαν τον αγώνα και της θυσίες του απλού λαού, κρυμμένοι οι περισσότεροι πίσω από το χιτώνα της "δυσβάσταχτης εξορίας". Αυτοί που μέσα απ'την ασφάλεια της οικονομικής τους άνεσης και του εξωτερικού παρακινούσαν για εξέγερση, τους απλούς και ταπεινούς αλλά περήφανους και γενναίους 'Ελληνες, που παρέμειναν στην πατρίδα τους και "ανέχονταν" τους "διωγμούς και βασανισμούς" της δικτατορίας, με τελικό σκοπό το δικό τους και μόνο όφελος.
Αυτοί που χωρίς ντροπή εξευτέλισαν και εξευτελίζουν την Ελλάδα μας, το λίκνο του πολιτισμού, παγκοσμίως, με την ανικανότητα τους, τη δίψα για εξουσία και για ακόμα περισσότερο πλούτο.
Αυτοί που δε σεβάστηκαν τις θυσίες και τους νεκρούς των μακροχρόνιων πολέμων για την απελευθέρωση της πατρίδας μας, αλλά ούτε ακόμη και του πολυτεχνείου.
Αυτοί που ενώ κατέστρεψαν την πατρίδα μας εμείς γιορτάζουμε την αφετηρία για τα αίσχη που προκάλεσαν.

Τόσο πολύ έχουμε ξεπέσει σαν έθνος;

2 σχόλια

  1. ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ:
    ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.