HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τα Καλάβρυτα τίμησαν την 28η Οκτωβρίου 1940 (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

του Αλέξη Λεχουρίτη  Τα Καλάβρυτα τίμησαν την 28η Οκτωβρίου 1940 με τον τρόπο που γνωρίζουν να τιμούν τους Ήρωες τους. Το πρωί τελέσθηκε θε...


του Αλέξη Λεχουρίτη 
Τα Καλάβρυτα τίμησαν την 28η Οκτωβρίου 1940 με τον τρόπο που γνωρίζουν να τιμούν τους Ήρωες τους.
Το πρωί τελέσθηκε θεία λειτουργία στον μητροπολιτικό ναό και στην συνέχεια κατάθεση στεφάνων στον Ηρώων της κεντρικής πλατείας, εν συνεχεία πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης.
Οι μαθητές όπως σε όλα σχεδόν τα σχολεία της Ελλάδος δεν απέδωσαν φέτος τον ανάλογο χαιρετισμό προς την πλευρά των επισήμων,από τους οποίους φέτος απουσίαζαν οι Βουλευτές και εκπρόσωποι των κομμάτων!
Αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρχαν και πανό από τους Αγανακτισμένους Πολίτες των Καλαβρύτων, οι οποίοι σεβάστηκαν την παρέλαση και δεν δημιουργήθηκαν έκτροπα.
Πρώτη φορά όσοι βρίσκονταν στην εξέδρα των επισήμων δεν είχαν τα ανάλογα χαμόγελα που είχαν σε ανάλογες εκδηλώσεις, επικρατούσε προβληματισμός και σε αυτό συνέβαλε οι νεολαία των Καλαβρύτων.

Ακολουθεί φωτογραφικό ρεπορτάζ από την παρέλαση των σχολείων της πόλης των Καλαβρύτων.











Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.