HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

125 χρόνια «Πελοπόννησος» - Επετειακή εκδήλωση

Με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την έκδοσή της - γεγονός που την καθιστά την αρχαιότερη Περιφερειακή εφημερίδα που εκδίδεται ανελλιπώ...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 125 χρόνων από την έκδοσή της - γεγονός που την καθιστά την αρχαιότερη Περιφερειακή εφημερίδα που εκδίδεται ανελλιπώς από το 1886 έως σήμερα – η «Πελοπόννησος» διοργανώνει επετειακή εκδήλωση σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011, στις 5.30 μ.μ στο συνεδριακό χώρο του ΟΛΠΑ (Dock 3, είσοδος από Γούναρη).



Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο εκδότης και διευθύνων σύμβουλος κ. Θεόδωρος Λουλούδης θα μιλήσει για τις νέες προοπτικές της εφημερίδας.

Επίσης, θα παρουσιαστεί επίσημα από τον διευθυντή σύνταξη της εφημερίδας κ. Κωνσταντίνο Μάγνη η νέα ιστοσελίδα της εφημερίδας «Πελοπόννησος» που σηματοδοτεί και το πέρασμα στις σύγχρονες τεχνολογίες.

Εξάλλου στην ίδια εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα στοιχεία της ετήσιας έρευνας της DATA RC για την κοινωνική και οικονομική εξέλιξη της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Παράλληλα, θα λειτουργεί διαχρονική έκθεση από χαρακτηριστικά πρωτοσέλιδα της εφημερίδας, από τα οποία, το καθένα "μιλάει" για μεγάλα γεγονότα και άλλες εποχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.