HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με sms η εξαίρεση από το ειδικό τέλος ακινήτων

Γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών πρέπει να στείλουν, σύμφωνα με τον αναπλη...

Γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών πρέπει να στείλουν, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου, όσοι φορολογούμενοι ανήκουν στις κατηγορίες που εξαιρούνται από το ειδικό τέλος ακινήτων ή επιβαρύνονται με τον ειδικό χαμηλό συντελεστή.


Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν γραπτό μήνυμα (sms) κινητής τηλεφωνίας στον αριθμό 54160 αναγράφοντας ΕΤΑ, τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου τους και τον αριθμό της παροχής τους στη ΔΕΗ διαχωριζόμενα με ένα κενό χαρακτήρα, μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2011.

Ειδικότερα, η μειωμένη καταβολή με 0,5 ευρώ αφορά ιδιοκατοικούμενο ακίνητο πολυτέκνων, ανάπηρων με ποσοστό αναπηρίας πάνω από 80% και υπόχρεων οι οποίοι έχουν προστατευόμενο ανάπηρο τέκνο με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω.

Μετά την ολοκλήρωση της επεξεργασίας των στοιχείων η Γενική Γραμματεία θα παραδώσει στη ΔΕΗ και στους άλλους εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος λίστα με τα ονόματα όσων απαλλάσσονται του ειδικού τέλους ή δικαιούνται να πληρώσουν μειωμένο τέλος.

Εάν κάποιος δεν υποβάλει το γραπτό μήνυμα μέχρι τις 2 Οκτωβρίου θα πάρει προθεσμία μέχρι τις 30 Νοεμβρίου αλλά θα πρέπει να καταβάλει την πρώτη δόση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.