HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γραπτή ανακοίνωση από την Κομαντατούρ

Η εχθρική για τον λαό διαχείριση της χώρας δεν τόλμησε να μας πει τα νέα μέτρα κατά πρόσωπο, δεν νομίζω να ντράπηκε, δεν έχει ντραπεί που ξε...

Η εχθρική για τον λαό διαχείριση της χώρας δεν τόλμησε να μας πει τα νέα μέτρα κατά πρόσωπο, δεν νομίζω να ντράπηκε, δεν έχει ντραπεί που ξεφτίλισε και ετοίμασε την χώρα για πούλημα, δεν έχει ντραπεί που μείωσε και συνεχίζει...και θα συνεχίσει και το 2012 την μείωση του βιοτικού μας επιπέδου.'

Απλά η Κομαντατούρ δεν ενδιαφέρεται πλέον για την αντίδραση μας, προστατευμένοι από ματ και σιδερένιους τοίχους νοιώθει ασφαλής πίσω από τους τοίχους των γραφείων της, έχει συμμάχους δυνατούς που την στηρίζουν, συμμάχους που έχουν τον τρόπο να περιορίσουν τις αντιδράσεις και...
την εχθρότητα που θα υπάρξει εναντίον της.

Έτσι χθες έβγαλε ανακοίνωση με πόνο καρδίας και μας ανέφερε ορθά-κοφτά...σας σταματάω την ζωή σας όπως την ξέρατε έως δυο χρόνια πριν, ξεχάστε ότι έχετε οικογένειες και σπίτια, ξεχάστε ότι πρέπει να μεγαλώσετε παιδιά, όλα ανήκουν σε μένα και επειδή εγώ πουλήθηκα φτηνά εσείς θα πληρώσετε ακριβά.

Δεν καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι τόσες επιθέσεις στις διάφορες κοινωνικές ομάδες? δεν βλέπετε γιατί την μια φορά έφταιγαν οι ταξιτζήδες και την επόμενη οι φορτηγατζήδες?
Φυσικά όταν ένας λαός αφήσει ανίκανους να τον κυβερνάμε δεν μπορεί παρά να περιμένει ανίκανες πολιτικές εναντίον του.

Η Κομαντατούρ δεν νοιάζεται για τα θύματα, τα επιδιώκει, ξέρει ότι υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έχουν τα μέσα για να ζήσουν, λίγο την ενδιαφέρει, σιγά σιγά μετατρέπεται από ένα κρυμμένο φίδι σε μια άγρια Λερναία Ύδρα η οποία θα κατασπαράξει ότι βρει μπροστά της.

Η παγκόσμια κυβέρνηση που υπηρετούν θέλει όσα αυτοί νομοθετούν, την ανέχεια, την υποβάθμιση του ατόμου σε κάτι που θα σκέφτεται μόνο την επιβίωση του, θέλει την μείωση του πληθυσμού με κάθε τρόπο, και η Κομαντατούρ κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει τους εντολείς της.

Είναι εξ'αλλου οι μόνοι που βλέπει κατά πρόσωπο, τον λαό απαξιεί.
Από harrytsopanos, μοντάζ Γρέκι

και κάτι για να ευθυμήσουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.