Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θανάσης Παπαδόπουλος:"καλύτερα να έμενα Δήμαρχος στα Καλάβρυτα" είπε στον Πρωθυπουργό

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2013, επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με τους ο...

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν το 2013, επανέλαβε ο πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου, στους βουλευτές Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, με τους οποίους συναντήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, στο γραφείο του στη Βουλή, σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την αναγκαιότητα των μέτρων για την αποφυγή της χρεοκοπίας.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των συναντήσεων που είχε εξαγγείλει ο κ. Παπανδρέου στην ομιλία του στις 12 Σεπτεμβρίου, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Όμως απ΄ότι φάινεται τα άκουσε για τα καλά.

Με ποδοσφαιρικούς όρους διατύπωσε την κριτική του ο βουλευτής Ηλείας Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, λέγοντας στον Πρωθυπουργό: «Πρόεδρε είσαι επιθετικός παίκτης, παίζεις στα αντίπαλα καρέ, ωστόσο η άμυνα (η κυβέρνηση), δεν αποδίδει».

Ο βουλευτής Αχαΐας, Θανάσης Παπαδόπουλος, είπε στον πρωθυπουργό ότι «χρειάζεται συναίνεση από τον λαό για να εφαρμοστούν τα μέτρα και πρέπει να του εξηγήσουμε γιατί κάνει θυσίες. Συνέστησε στον πρωθυπουργό να ζητήσει την συναίνεση των κομμάτων αλλά και απ' ευθείας από τον λαό εξηγώντας του τι ακριβώς συμβαίνει, τι ζητάμε τόσον καιρό". Και κατέληξε: "Μετάνιωσα που έγινα βουλευτής. Εχουμε χάσει τον ρόλο μας. Καλύτερα να έμενα Δήμαρχος στα Καλάβρυτα".

Η βουλευτής Αχαΐας, Μαρία Κυριακοπούλου παρατήρησε ότι «δεν αναδείξαμε την καταστροφή που έκανε η ΝΔ την τελευταία πενταετία και εμφανιζόμαστε εμείς τώρα οι "κακοί"», επισήμανση, με την οποία, συμφώνησαν και άλλοι βουλευτές, ζητώντας «να θυμίζουμε όλους αυτούς που μας έφεραν σε αυτό το σημείο».

Ο Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος του είπε πως "για να υπάρξει κοινωνική στήριξη χρειάζεται κοινωνική δικαιοσύνη".
από: thebest.gr


1 σχόλιο

  1. Παρά πολύ σωστά ...Αν δεν αφήσετε να έλθουν busyness man να κάνουν δουλειές και τους πέρνεται με της πέτρες όταν κάποιος το τολμήσει .....Επόμενο είναι αν τρώτε τα έτοιμα πάντα θα είναι η Ελλάς έτσι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.