HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανίκανοι, Ανόητοι, Επικίνδυνοι... ΦΥΓΕΤΕ !

του Μιχάλη Μπεκίρη  βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ.  Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει εδώ και καιρό χάσει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση να κυβ...

του Μιχάλη Μπεκίρη 
βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. 
Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει εδώ και καιρό χάσει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση να κυβερνά. Τα λάθη, οι παραλείψεις, οι παλινωδίες διαδέχονται το ένα το άλλο προκαλώντας οικονομική ασφυξία και κοινωνική οργή στο εσωτερικό και διασύροντας τη χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Λύση : Η άμεση προσφυγή στις κάλπες.


Είναι εντελώς Ανίκανοι καθώς αδυνατώντας να εφαρμόσουν αυτά για τα οποία είχαν δεσμευθεί μέσω του μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου και για τα οποία δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα, φορτώνουν τους πολίτες με ακόμα δυσβάσταχτα χαράτσια, νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και οδηγούν τον τόπο σε ακόμα μεγαλύτερη ύφεση.


Είναι Ανόητοι καθώς δεν έχουν κανένα απολύτως σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση. Τα μέτρα που ψηφίζουν αλλά δεν υλοποιούν, εκτός των φοροεισπρακτικών και των μειώσεων στα εισοδήματα και στην αγοραστική δύναμη των Ελλήνων, όχι απλώς δεν οδηγούν πουθενά αλλά αντίθετα βαθαίνουν την κρίση, δημιουργούν παγκόσμια ανυποληψία για τον τόπο μας και τον λαό μας.


Είναι Επικίνδυνοι γιατί όχι απλώς με τις πρόχειρες κινήσεις τους οδήγησαν τον τόπο στην Τρόικα φουσκώνοντας ελλείμματα και χρέη, κυρίως όμως γιατί μας οδήγησαν σε έναν δρόμο που με την δική τους τακτική είναι χωρίς επιστροφή.


Το χειρότερο είναι πως ο προπαγανδιστικός τους μηχανισμός προσπαθεί να πείσει ότι δεν υπάρχει Ελπίδα, δεν υπάρχει άλλο Όραμα, εκτός από τον δικό τους μονόδρομο της πλήρους καταστροφής. Τα εκβιαστικά διλήμματα δίνουν και παίρνουν, οι απειλές προς τους πολίτες είναι καθημερινές, το μέλλον τους συνδέεται μόνο με μια εξεταστική επιτροπή και τα αποτελέσματά της γιατί μας οδήγησαν σ΄ αυτό και πιθανώς μας οδηγούν και σε ακόμη χειρότερο σημείο.


Υπάρχει διέξοδος; Ασφαλώς και ΝΑΙ. Η αλήθεια προς τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, η αλλαγή πολιτικής, μια νέα εποχή για την Ελλάδα με ανάπτυξη, απασχόληση, αντιστροφή του κλίματος της χαμένης ελπίδας και της ανύπαρκτης ψυχολογίας. Το διέξοδο στο αδιέξοδο είναι η πολιτική που επικαλείται η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.