HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση-καταγγελία της Νομαρχιακής επιτροπής του Κ.Κ.Ε. Αχαΐας

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε πριν από λίγο η Νομαρχιακή επιτροπή του Κ.Κ.Ε. Αχαΐας σχετικά με επίθεση "αγνώστων" στα γραφεία του ...

Ανακοίνωση-καταγγελία εξέδωσε πριν από λίγο η Νομαρχιακή επιτροπή του Κ.Κ.Ε. Αχαΐας σχετικά με επίθεση "αγνώστων" στα γραφεία του Κ.Κ.Ε στο Αίγιο. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Αιγίου και της Αχαΐας την προκλητική επίθεση στα γραφεία του Κόμματος στο Αίγιο, όπου φασιστοειδή υπό την κάλυψη της νύχτας ζωγράφισαν αγκυλωτούς σταυρούς στους εξωτερικούς τοίχους των γραφείων.
Δεν σταμάτησαν, όμως μόνο εκεί. Λίγες ώρες πριν την προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ στο Αίγιο το Σάββατο 3/9 πέταξαν ντομάτες στην εξέδρα της εκδήλωσης.
Ο λαός της Αιγιαλείας δεν έχει ξεχάσει τη σημαίνει φασισμός, τις θηριωδίες που διέπρεψε μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες τους στα Καλάβρυτα και σε άλλες περιοχές.
Σε μια περίοδο ολόπλευρης οξύτατης επίθεσης του κεφαλαίου στα εργατικά λαϊκά δικαιώματα, σε μια περίοδο που το λαϊκό κίνημα συνειδητοποιεί την ανάγκη να αντιδράσει οργανωμένα και αποτελεσματικά, σε τέτοια περίοδο ως συνήθως οι φασιστικοί παρακρατικοί μηχανισμοί τύπου "Χρυσής Αυγής", με τις διάφορες κρυφές ή και φανερές διασυνδέσεις τους με κρατικούς μηχανισμούς και μυστικές υπηρεσίες κάνουν την εμφάνισή τους για να τρομοκρατήσουν το λαό, για να δεχθεί χωρίς αντίδραση και με σκυμμένο το κεφάλι την επίθεση στα δικαιώματά του.
Φαίνεται ότι κάποιοι ενοχλούνται από τις πρωτοβουλίες και τη δράση των κομμουνιστών. Για ένα πρέπει, όμως, να είναι βέβαιοι όλοι αυτοί που προσπαθούν με διάφορες προκλήσεις και τραμπούκικες ενέργειες να μας εκφοβίσουν. Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά, πιο μαχητικά τον αγώνα μας, για τα προβλήματα και την υπεράσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων μέχρι την τελική νίκη, τη λαϊκή εξουσία και οικονομία, τον σοσιαλισμό - κομμουνισμό.
Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν και οι ίδιοι την απάντηση με την ολόπλευρη στήριξη του ΚΚΕ, την ισχυροποίηση της ΚΝΕ και τη μαζική συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του 37ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ στο Κάστρο της Πάτρας στις 9-10/9."


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.