Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Χάγη ο Νίκος Τσούκαλης για τις Γερμανικές αποζημιώσεις

Με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αριστεράς , και λόγω του κρίσιμου χαρακτήρα της εκδίκασης της υπόθεσης των γερμανικών αποζημιώσεων στο Διεθν...

Με πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αριστεράς, και λόγω του κρίσιμου χαρακτήρα της εκδίκασης της υπόθεσης των γερμανικών αποζημιώσεων στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης στις 12-9-2011, οι βουλευτές Αχαΐας Νίκος Τσούκαλης και Β΄ Αθηνών Γρηγόρης Ψαριανός, θα παρακολουθήσουν τη διαδικασία. Η Δημοκρατική Αριστερά έχει παρέμβει με ερωτήσεις της για το εν λόγω θέμα, τόσο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, όσο και στο Υπουργείο Εξωτερικών ζητώντας επιτακτικά την αναβάθμιση του ζητήματος από το ελληνικό Δημόσιο και την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της Ελλάδας.

Στις τελευταίες τους παρεμβάσεις, οι βουλευτές της ΔΗΜ.ΑΡ αναδεικνύουν την υποβάθμιση του ζητήματος από το ελληνικό Δημόσιο και την απουσία οποιασδήποτε μορφής ενημέρωσης, τόσο της Βουλής, όσο και της ελληνικής και ευρωπαϊκής κοινής γνώμης.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. τονίζει ότι η εκδίκαση της υπόθεσης συνιστά κρίσιμο γεγονός, γιατί οποιαδήποτε απόφαση θα αποτελέσει πρόκριμα και νομολογιακή βάση για κάθε μελλοντική αξίωση πολιτών ή και κρατών για πολεμικές αποζημιώσεις.


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.