HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ξεκινά με τους καλύτερους οιωνούς η νέα χορευτική περίοδος 2011 - 2012

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο προκλήσεις, συμμετοχές σε σημαντικές εκδηλώσεις με τους χορευτές μας να αποκομίζουν τα καλύτερα οφέλη και εποι...

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο προκλήσεις, συμμετοχές σε σημαντικές εκδηλώσεις με τους χορευτές μας να αποκομίζουν τα καλύτερα οφέλη και εποικοδομητικές εμπειρίες, φέτος η νέα χορευτική περίοδος μας επιφυλάσσει ακόμη περισσότερες συγκινήσεις.

Τα χορευτικά του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας για μία ακόμη φορά θα συνεχίσουν την ιστορική διαδρομή τους και μαζί με αυτούς θα αναλάβουν τα ταξιδεύσουν και εμάς στις παραδόσεις, τα ήθη, τα έθιμα και την πολιτισμική κληρονομιά του τόπου μας.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις των χορευτών μας σε ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό, γέμισαν τον Σύλλογό μας με περισσότερη αγάπη για τον τόπο μας, τους χορούς και τον πολιτισμό μας και επέστρεψαν με στόχο να κατακτήσουν για μία ακόμη χρονιά τις καρδιές μας.

Οι εγγραφές ήδη έχουν ξεκινήσει με το ενδιαφέρον από τους Πατρινούς που είτε έχουν καταγωγή από τα χωριά μας στα Καλάβρυτα αλλά ακόμη και από άλλα μέρη της πατρίδας μας και συνεχίζονται ακατάπαυστα.

Η επίσημη έναρξη της νέας χορευτικής περιόδου 2011-2012 θα γίνει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, στις 7.30 το απόγευμα στον χώρο εκμάθησης των χορών, στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου 17Α, πίσω από το Παλιό Νοσοκομείο, κάτω από το Κάστρο της Πάτρας.

Στα χορευτικά τμήματα μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται να μάθουν παραδοσιακούς, λαϊκούς, δημοτικούς και μοντέρνους χορούς, ανεξάρτητα από των τόπο καταγωγής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο 2610-272722 (από 8 έως 10 μ.μ.) Κινητό 6972296949 και στην ιστοσελίδα www.pankalavritinos.gr


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.