HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση του Συλλόγου Πολυτέκνων Περιφέρειας Καλαβρύτων

Αγαπητοί Πολύτεκνοι. Σίγουρα γνωρίζετε, ότι συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και μέσα, για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση σας, σε θέμ...

Αγαπητοί Πολύτεκνοι.

Σίγουρα γνωρίζετε, ότι συνεχώς προσπαθούμε να βρούμε τρόπους και μέσα, για την άμεση και έγκαιρη ενημέρωση σας, σε θέματα που αφορούν την Πολύτεκνη Οικογένεια.
Στέλναμε ανακοινώσεις σε πολλούς παράγοντες των χωριών της Περιφέρειας Καλαβρύτων που υπήρχαν Πολύτεκνες Οικογένειες, αλλά δυστυχώς χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Παρακάτω σας ενημερώνουμε πως, άμεσα και έμμεσα, μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα που σας αφορούν.
Άμεση ενημέρωση, σε καθημερινή βάση μπορεί έχετε μόνο μέσω των ιστοσελίδων www.kalavrytanews.com και www.pankalavritinos.com στις οποίες στέλνουμε τις επείγουσες ανακοινώσεις μας, μα και οποιαδήποτε άλλη ενημέρωση.
Σε καθημερινή βάση επίσης στέλνουμε, όσες ανακοινώσεις βγάζουμε, στα ΚΕΠ των Δημοτικών Διαμερισμάτων της περιφερειάς μας ήτοι: ΚΕΠ Καλαβρύτων, ΚΕΠ Λευκασίου, ΚΕΠ Παίων (Δάφνης) και ΚΕΠ Αροανίας.
Επίσης στην Καλαβρυτινή εφημερίδα «Φωνή των Καλαβρύτων» (μηνιαία έκδοση), Εφημερίδα Γεγονότα ( Πατρινή ημερήσια έκδοση), εφημερίδα Εβδομάδα των Καλαβρύτων (έκδοση περίπου κάθε δεκαπενθήμερο) και τριμηνιαία εφημερίδα «Καλαβρυτινή Ηχώ».
Στέλνουμε ενημερωτικά δελτία στις Αιγιώτικες εφημερίδες και σε σύντομο χρονικό διάστημα σε όλες τις πατρινές εφημερίδες οι οποίες ευελπιστούμε, όπως όλοι οι άλλοι, θα δημοσιεύουν τις ανακοινώσεις μας για ενημερωσή σας όπου και αν βρίσκεσθε.
Κάθε χρόνο γίνεται πλήρης ενημέρωση των μελών μας στη Γενική Συνέλευση, για τις νέες εξελίξεις στα θέματα που αφορούν τους Πολύτεκνους.
Η πληρέστερη ενημέρωση των μελών γίνεται στην Γενική Συνέλευση.
Για να λειτουργήσει ο Σύλλογος χρειάζεται την συνεχή συμπαράσταση όλων.
Τηλέφωνο επικοινωνίας πρωινές ώρες γραφείου 6946.17.58.53.

Ο Πρόεδρος
Χαρίλαος Ηλία Ερμείδης

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.