HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοιχτή επιστολή του Ιωάννη Κακαβά (Λειβάρτζι) προς τον Δήμαρχο Καλαβρύτων

Προς Δήμαρχο Καλαβρύτων Κύριο Γεώργιο Λαζουρά Αθήνα, 28 Ιουνίου 11 Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε, Σας στέλνω αυτή την επιστολή για να σας ενημερ...

Προς
Δήμαρχο Καλαβρύτων
Κύριο Γεώργιο Λαζουρά
Αθήνα, 28 Ιουνίου 11

Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,

Σας στέλνω αυτή την επιστολή για να σας ενημερώσω για ένα θέμα που αφορά στην πλακόστρωτη πλατεία που βρίσκεται στην θέση Μιάλη Λιθάρι της συνοικίας Μισοχώρι στο Λειβάρτζι του τέως Δήμου Αροανίας και να παρακαλέσω για την παρέμβαση σας. Για το ίδιο ακριβώς θέμα είχα απευθυνθεί το 2010 και στο αξιότιμο Δήμαρχο του τέως Δήμου Αροανίας, κο Ιωάννη Φιλιππόπουλο, αλλά λόγω της μετάβασης από τον Καποδίστρια στον Καλλικράτη, δεν κατέστη εφικτή η ικανοποίηση του αιτήματος μου.

Πριν προχωρήσω στην διατύπωση του αιτήματος μου, θέλω να σας συγχαρώ δημόσια για την εκλογή σας στο Αξίωμα του Δημάρχου του Ιστορικού Δήμου Καλαβρύτων και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στο αντικειμενικά δύσκολο έργο σας.

Το αίτημα μου αφορά στο γεγονός ότι ένα μικρό τμήμα του χαμηλού περιτοιχίσματος, προς τον δρόμο, της πλακόστρωτης πλατείας που βρίσκεται στην θέση Μιάλη Λιθάρι της συνοικίας Μισοχώρι στο Λειβάρτζι, έχει αρχίσει να καταστρέφεται και οι πλάκες που το απαρτίζουν, έχουν αρχίσει να αποκολλούνται από αυτό. Επίσης παρατήρησα ότι τα φανάρια που βρίσκονται στην πλατεία είναι όλα σπασμένα και σε ορισμένα από αυτά, τα καλώδια ρεύματος – που δεν έχουν εκτιμώ ρεύμα – έχουν αρχίσει να ξεγυμνώνονται. Για αυτά που σας περιγράφω διαθέτω και αριθμό φωτογραφιών που είναι στη διάθεση σας αν τις χρειαστείτε.

Η πλακόστρωτη πλατεία που βρίσκεται στην θέση Μιάλη Λιθάρι της συνοικίας Μισοχώρι στο Λειβάρτζι, έχει ανακαινιστεί πριν από μερικά χρόνια, από την προσωπική πρωτοβουλία και την χρηματοδότηση οικείων μου προσώπων από το Λειβάρτζι. Σήμερα χρειάζεται την συνδρομή και την παρέμβαση σας, για να συντηρηθεί πριν γίνει ανασφαλής για να υποδεχθεί τους επισκέπτες της.

2. Για την καλύτερη κατανόηση των μέχρι σήμερα διαμειφθέντων σχετικά με το θέμα και με σκοπό την υποβοήθηση του έργου σας, σας παραπέμπω στα δημοσιεύματα της εφημερίδας η ‘‘Φωνή των Καλαβρύτων’’, η οποία φιλοξένησε το θέμα σε δύο περιπτώσεις. Στη σελίδα 6 του φύλλου 762, ως απάντηση σε δική μου επιστολή, η οποία είχε δημοσιευθεί στη σελίδα 5 του φύλλου 761.

3. Είμαι στη διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία.

Με εκτίμηση,
Ιωάννης Κακαβάς


ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS επιτρέπεται η αναδημοσίευση με υποχρέωση αναφοράς πηγής προέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.