HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το "Χαμόγελο του παιδιού" χαμογέλασε στα Καλάβρυτα!

Ο Δήμος Καλαβρύτων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργάνωσαν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 Μουσική Εκδήλωση με την εθελοντική Χορωδία «Το Χαμό...

Ο Δήμος Καλαβρύτων και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», διοργάνωσαν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2011 Μουσική Εκδήλωση με την εθελοντική Χορωδία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την νεοσύστατη Ορχήστρα της, η οποία πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση.
Η Εκδήλωση αυτή, πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση για τις δράσεις και το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς και τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, παιχνίδια κλπ), για παιδιά και οικογένειες που υποστηρίζει ο Εθελοντικός Οργανισμός. Αποτέλεσε, την αρχή μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καλαβρύτων και του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Πλήθος κόσμου απόλαυσε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το Μουσικό Σύνολο, με τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε, υπό τη διεύθυνση του εθελοντή μουσικού κ. Στέφανου Καρδιόλακα. Επίσης προβλήθηκε ντοκυμαντέρ με το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού.
Την Εκδήλωση χαιρέτησαν:
• Εκ μέρους του Δημάρχου Καλαβρύτων, ο οποίος απουσίαζε στις Η.Π.Α. σε Εκδηλώσεις της Ομογένειας για την 25η Μαρτίου, ο Βοηθός Δημάρχου – αρμόδιος σε θέματα Παιδείας – Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Μαγκαφάς.
• Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος.
• Ο Δρ. Νίκος Ραζής, ιατρός Γενικής Ιατρικής & Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Κλειτορίας, ο οποίος ήταν ένας από τους εμπνευστές της εκδήλωσης.
• Ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Θανάσης Παπαδόπουλος.
Την Εκδήλωση υποστήριξαν:
• Το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, το οποίο φρόντισε τη διαμονή των παιδιών στις εγκαταστάσεις της Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων.
• Το Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο, το οποίο πρόσφερε το γεύμα των παιδιών.
• Το ξενοδοχείο “Kalavrita Canyon”, το οποίο παραχώρησε δωρεάν την αίθουσα για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.