HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κοπή πίτας στο Μάνεσι

Του Τρύφωνα Μαντά Την πρωτοχρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εν’ όψει της ...

Του Τρύφωνα Μαντά
Την πρωτοχρονιά ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μανεσίου θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, εν’ όψει της νέας χρονιάς. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, στο παραδοσιακό καφενείο «Το αλώνι» του Νικολάου Τζελέπη. Τα μέλη του συλλόγου έχουν προσκαλέσει στην εκδήλωση όλους τους κατοίκους του γραφικού χωριού, καθώς και όσους ετεροδημότες επισκεφθούν το χωριό τις Άγιες αυτές ημέρες.
Και μπορεί το όμορφο χωριό να μη γνώρισε πιένες παλαιοτέρων ετών, όσον αφορά την επισκεψιμότητα κατά τις Άγιες μέρες των Χριστούγεννων, δεν ήταν όμως λίγοι οι ετεροδημότες και οι επισκέπτες που έδωσαν το παρόν, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που το επέτρεπαν και οι καιρικές συνθήκες.
Επίσης να σημειωθεί πως σύντομα θα τεθεί προς διάθεση από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Μανεσίου και το ημερολόγιο για το 2011, το οποίο έχει σχεδιαστεί από τα μέλη του Συλλόγου με μεγάλη φροντίδα και μεράκι και αναμένεται να γίνει ανάρπαστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.