HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τοπίο στην ομίχλη με...αρκετή προσοχή!

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι διερχόμενοι οδηγοί που θα κινηθούν τις επόμενες μέρες στην οδική αρτηρία Πατρών – Καλαβρύτων, μέσω...

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να επιδείξουν οι διερχόμενοι οδηγοί που θα κινηθούν τις επόμενες μέρες στην οδική αρτηρία Πατρών – Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας, εξαιτίας της ομίχλης,που παρουσιάζετε ιδιαίτερα κατά τις πρωινές ώρες της ημέρας. Το φαινόμενο παρατηρείται έντονα τις τελευταίες μέρες και δη μεταξύ των χωριών Καταρράκτης και Κομπηγάδι και αναμένεται να συνεχιστεί και κατά τις επόμενες.
Ειδικά δε από το χωριό Καταρράκτης μέχρι το χωριό Κάλανος η ομίχλη είναι τόσο έντονη που οι διερχόμενοι οδηγοί θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα οπωσδήποτε τα φώτα πορείας, αφού η ορατότητα είναι περιορισμένη. Το φαινόμενο της έντονης ομίχλης λαμβάνει χώρα σποραδικά τόσο κατά τη διάρκεια της μέρας – κυρίως τα απογεύματα – όσο και κατά τις βραδινές ώρες, με μικρότερη όμως έξαρση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.