HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση- Απάντηση του Χρ.Παπαδάτου προς Γ.Λαζουρά

 Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χρήστος Παπαδάτος ανακοίνωσε απαντώντας στον Γιώργ...

 Ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χρήστος Παπαδάτος ανακοίνωσε απαντώντας στον Γιώργο Λαζουρά με την παρακάτω ανακοίνωση

"Η συνήθης πρακτική του Συνδυασμού μας είναι να αποφεύγει να σχολιάζει ή να απαντά σε κείμενα των άλλων συνδυασμών η σε φραστικές προκλήσεις στις οποίες ειδικεύονται κάποιοι εκ των αντιπάλων μας .
Το με ημερομηνία 10.11.2010 Δελτίο Τύπου της ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ του κ. Λαζουρά, είναι τόσο αποπροσανατολιστικό και διαστρεβλωτικό της αλήθειας , που μας αναγκάζει να αλλάξουμε, προσωρινά, την πρακτική μας και να κάνουμε κάποια σύντομα σχόλια. Παρατηρούμε λοιπόν τα εξής:
• Δεν είναι η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ο συνδυασμός που προπορεύεται στον πρώτο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στον Δήμο Καλαβρύτων . Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ προηγείται με 29 ψήφους. Ο κ. Λαζουράς γνωρίζει την σχετική μας ένσταση ενώπιον του Πρωτοδικείου Καλαβρύτων. Αποσιωπά το γεγονός . Αποφαίνεται σαν δικαστής. Βιάζεται να πανηγυρίσει ερήμην της λαϊκής θέλησης. Αποκρύπτει σκόπιμα την αλήθεια.
• Το πόσο νέος άνθρωπος είναι κάποιος, αυτό συναρτάτε κυρίως με τις ιδέες του , τις πρακτικές του και το μήνυμα της εποχής που εκπέμπει . Ο κ. Λαζουράς είναι ληξιαρχικά κάποια λίγα χρόνια νεότερος από τους άλλους επικεφαλής συνδυασμών, αλλά από πλευράς νοοτροπίας και πρακτικής, ανήκει σε μια ξεπερασμένη εποχή πελατειακών πολιτικών συστημάτων .
• Το σε ποιες πρακτικές και μεθοδεύσεις αντιστάθηκαν οι Καλαβρυτινοί ψηφοφόροι λέγοντας όχι στον κ. Λαζουρά, το ξέρει καλά ο ίδιος ο Καλαβρυτινός κόσμος και το έχει βιώσει καλά στο πετσί του σε όλο αυτό το διάστημα.
• Ξέρουν οι Καλαβρυτινοί πως ο υπάλληλος του Δασαρχείου που τους απειλεί, οι υπάλληλοι της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών που τους φοβερίζουν , ο υπάλληλος της ΔΟΥ Καλαβρύτων που τους τρομοκρατεί, όλοι τους ανήκουν στον συνδυασμό του κ. Λαζουρά. Είναι οι Ηρακλειδεις του Στέμματος και επαγγέλλονται τα κόσμια ήθη και την χρηστή διοίκηση σε έναν συνδυασμό που στηρίζεται στον κυβερνητισμό και στην σύνδεσή του με τους ισχυρούς θύλακες εξουσίας στο Δήμο.
• Ξέρουν και παραξέρουν οι Καλαβρυτινοί την απαράδεκτη, βίαιη και ανάξια σχολιασμού συμπεριφορά του κυβερνητικού βουλευτή που κινεί όλα τα νήματα της Συνεργασίας Πολιτών . Χθες μόλις , εν μέση αγορά, απείλησε επαγγελματία των Καλαβρύτων ότι θα του κλείσει το μαγαζί αν το χωριό του δεν υπερψηφίσει τον συνδυασμό της υποστήριξης και της πατρωνίας του.
• Το να σε στηρίζει επίσημα ένα κόμμα , να αποδέχεσαι την στήριξη του , να κομπάζεις γι αυτήν, και παράλληλα να λες ότι είσαι ανεξάρτητος και ακηδεμόνευτος , αυτό είναι γελοιότητα και πρόκληση στην κοινή λογική που διαθέτει ο κάθε πολίτης. Διαλέξατε κ. Λαζουρά τους κηδεμόνες σας αυτοβούλως. Όλα τα άλλα αφήστε τα στην άκρη. Πάει πολύ να είσαι και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ. Σταθήτε για μια φορά μόνος σας στα πόδια σας και αναλάβετε τις ευθύνες των επιλογών σας .
• Το ότι με αίσθημα ευθύνης, κ. Λαζουρα, θα διαχειρισθήτε τα κοινά, αυτό μάλλον είναι ανέκδοτο. Από έναν καταχρεωμένο Δήμο μέχρι και σήμερα , τάζετε ή μοιράζετε μικρομπαξίσια γιά λίγους ψήφους, η φτιάχνετε τις αυλές κάποιων δικών σας ανθρώπων , γρήγορα – γρήγορα , μήπως δεν προλάβετε.
• Ο άνεμος της αλλαγής θα αρχίσει σε λίγο να φυσάει στον Δήμο. Οι ετοιμόρροποι θα καταρρεύσουν. Τα ψέματα και οι μισές αλήθειες δεν τους σώζουν. Η αλλαγή που θα έλθει θα έπρεπε να έλθει σαν Νέμεσις . Εμείς, για το καλό του τόπου, προτιμάμε να έλθει σαν ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

9 σχόλια

  1. Όλα καλά στην επιστολή του συνδυασμού "Ανεξάρτητη Δημοτική Πρωτοβουλία" του κ.Χρ.Παπαδάτου, αλλά για ποιους "υπαλλήλους, πρακτικές και μεθοδεύσεις" αναφέρεται ο κ. Χρ. Παπαδάτος;
    Αν δεν με απατά η μνήμη μου ο κ. Χρ. Παπαδάτος όταν ήταν συνεργάτης του κ. Αθ. Παπαδόπουλου με τους ίδιους "υπαλλήλους" γύρναγε στα χωριά μας, με τις ίδιες πρακτικές και μεθοδεύσεις, στις ίδιες πρακτικές και μεθοδεύσεις αντιστάθηκαν και τότε οι Καλαβρυτινοί!
    Το ίδιο έργο βλέπουμε σήμερα αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς.
    Στο ίδιο έργο ήταν και ο κ. Χρ. Παπαδάτος (Πρόεδρος Δ.Σ.) που σήμερα μιλάει για καταχρεωμένο Δήμο, σε διαφορετικές αυλές φτιάχνατε και εσείς τοιχία κάποιων δικών σας ανθρώπων, γρήγορα – γρήγορα και τότε, μήπως δεν προλάβετε και εσείς!
    Το ίδιο έργο βλέπουμε σήμερα αλλά με διαφορετικούς ηθοποιούς.
    Για το λόγω αυτό μην αναφέρεστε σε "υπαλλήλους, πρακτικές και μεθοδεύσεις" διότι υποτιμάται την νοημοσύνη μας.

    Με εκτίμηση
    Ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι μονο που αναφερεται το ότι ο κ.Παπαδάτος ήταν παλιότερα στον συνδυασμό του κ.Παπαδόπουλου ως κάτι το πολύ αρνητικό αυτο λεει πολλα.Tα λαθη ειναι για τους ανθρωπους,σημασία έχει να τα διορθωνουμε(ο κ . Παπαδατος έχει πολλά χρόνια που εχει αποστασιοποιηθει απο τις λογικές Παπαδόπουλων)αν δεν με απατά η μνήμη μου ο κ. Παπαδόπουλος δεν δεν διορισε τον κύριο Λαζουρα ως δημαρχο και συνεχιστεί των "εργων" του.Προτιμω καποιον αξυριστο και εσωστρεφη μουντρούχο οπως θελετε να λετε παρά έναν γιαπη,μαριονετα,δηθεν, καθωσπρεπιστη,"καλο" παιδι.Αληθεια δεν ξερω πολλα καλα παιδια να απειλουν οτι θα κλεισουν μαγαζια...'Και ο νοών νοείτο'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Λαζουρά πότε μεταφέρατε τα εκλογικά σας δικαιώματα στα Καλαβρυτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν καταλαβαίνω την αγωνιά και των δύο υποψηφίων δημάρχων για να μας πείσουν ότι θα είναι καλοί δήμαρχοι, Δεν θα είναι. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Όταν και οι δύο τους απειλούν τον κόσμο, ό ένας τους κτηνοτρόφους και ό άλλος τους επιχειρηματίες φανταστείτε τι θα γίνει μετά. Ο εκβιασμός ανήκει σαν πρακτική στην μαφία της Ιταλίας, και στους Μπράβους των νυχτερινών Μαγαζιών . Εμείς βρισκόμαστε στην μέση και τελικά από την δίνη που προσπαθούν να μας βάλουν στη μέση, εμείς θα βγούμε πάλι χαμένοι. Εμάς, μας βλέπουν σαν πρόβατα και αυτοί έχουν πάρει τον ρόλο του τσοπάνη, και θέλουν να μας μαντρώσουν για να μας αρμέξουν όποτε θελήσουν. Το θέμα είναι αν θα σφυρίξουμε ή θα φωνάξουμε μπεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Φίλε δεν κατηγόρησα τον κ. Παπαδάτο
    (διάβασε ξανά),το ανέφερα σαν γεγονός!
    Σε ενόχλησε που αναφέρθηκα στο παρελθόν του κ. Παπαδάτου;
    Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους, όπως λες και εσύ.
    Τελικά ο κ. Παπαδόπουλος είναι το πρόβλημα σου ή ο κ. Λαζουράς;
    Σημασία έχει, ότι το νέο πρόσωπο είναι ο κ. Λαζουράς!

    Ψηφοφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΜΕ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 1982 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΟΙ 'ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ' ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΙΩΝΑ!ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΜΙΛΑΤΕ....ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ Κ.ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΝΤΟ-ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ,Κ.ΠΑΠΑΔΑΤΟ???
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η 'ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ'???
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
    Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ,Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ...
    ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΜΟΖΕΙ,Κ.ΑΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ,ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ 'ΣΕΛΙΔΑΣ'...
    ΄΄΄ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ.... ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΣΑΣ.........΄΄΄΄΄΄!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι ιστορίες περί χειροδικίας ειναι αστειοτητες σας διαψεύδει και το ίδιο το παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοποιοι μου λεγανε οτι σε ολες τις προεκλογικες συνκενρωσεις του παπαδοπουλου σε ολα τα χωρια του δημου ο παπαδατος και η συζυγος του ηταν ηχηρα παροντες.προφανως ο χρηστος προσδοκουσε "χρισμα" και υποστηριξη απο τον παπαδοπουλο για τα μελλοντικα του σχεδια.δεν του βγηκε.Ετσιοπαπαδοπουλος εγινε ο κακος της υποθεσης.Ετσι ειναι χρηστο μου.Τα νταραβερια με την εξουσια δεν βγαινουν παντα.Εσυ ως παλιος νταραβεριντζης οφειλες να το ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Thelame na doume poios tha faei perisoterh magioneza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.