HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Χρήστου Παπαδάτου για το αποτέλεσμα των εκλογών

Μετά από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων στις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Καλαβρύτων ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής ...

Μετά από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων στις δημοτικές εκλογές, στο Δήμο Καλαβρύτων ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοβουλίας και Υποψήφιος Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Χρήστος Παπαδάτος δήλωσε:

"Οι Καλαβρυτινοί εκλογείς με την ψήφο τους δηλώσαν την μεγάλη τους εμπιστοσύνη προς τον συνδυασμό μας. Η επιτυχία αυτής της παράταξης, μας γεμίζει ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση Θα χρειασθεί, για την ανάδειξη μας, με την ψήφο των συμπολιτών μας σαν Δημοτικής Αρχής να έχουμε και την καθοριστική τους υποστήριξη στις επαναληπτικές εκλογές της επόμενης Κυριακής.

Είμαστε βέβαιοι ότι η πλειοψηφια των συνδημοτών μας, με ξεκάθαρο τρόπο θα μας δώσει την τελική εκλογική νίκη για να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που σκέφτονται και δρουν ακηδεμόνευτα, και ανεξάρτητα να στηρίξουν το ενωτικό και έντονα αυτοδιοικητικο ψηφοδέλτια μας.

Αλλά και εκείνοι οι συμπολίτες μας που επιλέγουν την ένταξη τους η την στράτευση τους σε κοινωνικούς η σε κομματικούς μηχανισμούς, καλούνται να κρίνουν με αξιοκρατικά και καθαρά αυτοδιοικητικα κριτήρια και να στηρίξουν με ενθουσιασμό και εμπιστοσύνη τον συνδυασμό μας . Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν και όλους όσους συνέβαλλαν στην εκλογική μας πορεία."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.