HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιστολή της Μαρίας Βασιλακοπούλου

Αγαπητοί συντοπίτες Λεχουρίτες και Καλαβρυτινοί, Εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώ ένα κύτταρο στο χωριό μας και τώρα πλέον στον ευρύτερο οργαν...

Αγαπητοί συντοπίτες Λεχουρίτες και Καλαβρυτινοί,

Εδώ και πολλά χρόνια, αποτελώ ένα κύτταρο στο χωριό μας και τώρα πλέον στον ευρύτερο οργανισμό, που λέγεται Δήμος Καλαβρύτων.
Συναισθηματικά και ψυχικά ανήκω μόνο στο Λεχούρι από την πρώτη μου ανάσα.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και έχω σπουδάσει στις ΗΠΑ Πολυτεχνική Σχολή. Η επαγγελματική μου πορεία περνά μέσα από δυναμικές και υπεύθυνες θέσεις σε μεγάλες πολυεθνικές, και σε πολυεθνική εργάζομαι μέχρι σήμερα. Ο πατέρας μου Τρύφων Βασιλακόπουλος γεννημένος και μεγαλωμένος στο Λεχούρι, μου ενέπνευσε την μεγάλη αγάπη και περηφάνια για τον τόπο μας και τα Καλάβρυτα.

Αυτή μου η αγάπη με έφερε πίσω,  μετά από διάστημα προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης και δημιουργίας οικογένειας, εκεί που είναι οι ρίζες μου, μαζί με την οικογένειά μου και προσπάθησα να αναδείξω, μέσα από μια σημαντική επένδυση, την ομορφιά του τόπου, τους ανθρώπους, την φύση μας και την παράδοσή μας, σε όλο το φιλικό και ευρύτερο επαγγελματικό μου περιβάλλον. Η επένδυση αυτή, δεν αποτέλεσε προσωπική ματαιοδοξία, αλλά όνειρο και ανάσα ζωής, τόσο για μένα,  όσο και για όλη την  οικογένειά μου, που είναι εδώ και πολλά χρόνια, δημότες του Δ.Δ. Λεχουρίου. Ειδικότερα τα παιδιά μου, γεννημένα στην Αθήνα επίσης, νοιώθουν ότι το σπίτι τους, ο τόπος τους, οι ρίζες τους είναι το Λεχούρι. Με περισσή περηφάνια διαλαλούν παντού ακόμα και μέσω του διαδικτύου την καταγωγή τους και το που ανήκουν.

Θα ήθελα μέσω αυτής της ανοιχτής επιστολής να σας γνωστοποιήσω ότι βάζοντας υποψηφιότητα σαν τοπικός σύμβουλος στο Λεχούρι, θέλω να προσφέρω τις δυνάμεις μου, τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου, ώστε με όλη μου την θέληση να υπηρετήσω το συλλογικό καλό και την ανάπτυξη του τόπου μας.
Στην προσπάθειά μου αυτή αρωγός και μεγάλος εμπνευστής υπήρξε ο Γιώργος Λαζουράς, που με την καθαρότητα της φωνής του, την διαφάνεια του μυαλού του, την ανιδιοτέλεια που έχει επιδείξει,  το πείσμα και πατριωτισμό του, μου έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχω σε ένα δυνατό, ακομμάτιστο, διάφανο και έντιμο συνδυασμό, που έχει μοναδικό σκοπό να θέσει τον συμπολίτη στην πρώτη θέση, ανεξαρτήτως ηλικίας, επαγγέλματος ή πεποίθησης. Ισότιμα και διάφανα!

Για το λόγο αυτό, αγαπητοί μου συμπολίτες και συγχωριανοί, σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθειά μου, την προσπάθεια του συνδυασμού  Συνεργασία Πολιτών - Γιώργος Λαζουράς ,  ώστε να μας δώσετε την δυνατότητα να αγωνιστούμε πιο δυνατά για τις ανάγκες σας, να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις σε φλέγοντα τοπικά και περιφερειακά προβλήματα, να ακουσθεί η φωνή σας, να αναδειχθεί η παρουσία σας, ο ρόλος σας και  μέσα από την δική μας προσπάθεια,  να σχεδιαστούν, συζητηθούν  και λυθούν  ισόνομα και ισότιμα τα αιτήματά σας και οι προσδοκίες σας για ένα καλύτερο δήμο Καλαβρύτων, ένα καλύτερο μέλλον.

Προσωπικά, δεσμεύομαι ότι όπως πάντα υπήρξα ειλικρινής, συνεπής και διάφανη, έτσι να υπηρετήσω  το κοινό συμφέρον και τις ανάγκες του τόπου.  Ενωμένοι έχουμε δύναμη ! Τιμήστε με   μέ την ψήφο σας, ώστε να δώσω δύναμη στην φωνή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.