HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

4-0 η Α.Ε.Καλαβρύτων το Σκεπαστό

Μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε η Α.Ε.Καλαβρύτων επικρατώντας με 4-0 της ομάδας του Α.Ο.Σκεπαστού.Η ομάδα των Καλαβρύτων παίζ...

Μεγάλη νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι αναδείχθηκε η Α.Ε.Καλαβρύτων επικρατώντας με 4-0 της ομάδας του Α.Ο.Σκεπαστού.Η ομάδα των Καλαβρύτων παίζοντας καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο δεν δυσκολεύτηκε να κάνει την πρώτη αλλά εντυπωσιακή νίκη της στο τοπικό πρωτάθλημα.Τα τέρματα για την ομάδα των Καλαβρύτων σημείωσαν : Ζησιμόπουλος 15ο, Αναγνωστόπουλος 67, Τσουρουκλής 78 καιΔαλιάνης στο 87ο.
Σαν μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Σκεπαστού,κινδυνεύει να χάσει στα χαρτιά και τον νικηφόρο αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με τις Δάφνες Αιγιαλείας. Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας της Αιγιαλείας  προχώρησε σε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του Σκεπαστού, Π. Τραγότσαλου, που όπως υποστηρίζει ήταν τιμωρημένος από πέρυσι. Για την ιστορία το ματς ήταν στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Γ’ Ομίλου της Β’ Κατηγορίας και το Σκεπαστό είχε επικρατήσει 1-0. 
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΑ δεν έχει βγάλει ακόμα απόφαση, όμως οι πληροφορίες λένε ότι πιθανότατα οι Δάφνες θα κερδίσουν την ένσταση και θα πάρουν στα χαρτιά τους τρεις βαθμούς της νίκης.
αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα:
ΔΑΦΝΕΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓ.Β. 0-6 
ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΕΙΡΑΣ-ΑΝΩ ΚΑΣΤΡΙΤΣΙ 2-2 
ΑΕΤΟΣ ΡΙΟΥ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΣΤΑΦ. 1-1 
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-ΣΚΕΠΑΣΤΟ 4-0 
ΑΕ ΑΙΓΙΟΥ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΙΚ. 0-3

ΒΟΥΝΤΕΝΗ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΣΕΛ. 1-0 
ΔΡΕΠΑΝΟ-ΑΣΤΗΡ ΤΕΜ. 0-0


και η βαθμολογία:
Κεραυνός Αγ. Β. 6 (12-1)
Βούντενη (3-0)
Καλάβρυτα (7-3)
Αετός Ρίου 4 (3-1)
Δρέπανο (2-0)
Ατρόμητος Σταφ. (3-2)
Απόλλων Συν. 3 (3-2)
Σκεπαστό 3 (1-4)
Άνω Καστρίτσι 1 (2-4)
Αστέρας Τεμ. 1 (0-2)
ΑΕ Αιγίου (3-6)
Θύελλα Αιγείρας 1 (3-8)
Κεραυνός Σελ. 0 (1-3)
Δάφνες Αιγ. 0 (0-7)

5 σχόλια

  1. θα περιμενουμε να μας ανακοινωσετε το αποτελεσμα της ενστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα....θα υπάρξει ενημέρωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΙΑΖΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΣΤΑΣΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΓΟΤΣΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΕΣ.ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΑΦΝΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΟΥ ΚΙΑ ΠΕΡΥΣΙ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ.ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ισα ισα κύριε "ανώνυμε" μακάρι να έχουμε και ενημέρωση και για το Σκεπαστό. Αν έχετε λοιπόν την ευγενή καλοσύνη, ενημερώστε μας πριν γίνετε αφοριστικός....ευχαριστώ

    Υ.Γ. όσο για το θέμα της ένστασης να ανατρέξετε στην Ε.Π.Σ. Αχαΐας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε ενημερωση για την ενσταση της ομαδας "δαφνες αιγιαλειας" θα ηθελα να σας ανακοινωσω οτι δεν εγινε δεκτη γιατι ο παικτης (τραγοτσαλος.π.) επαιζε νομιμα.
    Επισης θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι η ομαδα που εκανε την ενσταση αναζητα τροπο για να τις επιστραφει το παραβολο των 100Ε που κατεβαλε για την εκδικαση της ενστασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.