HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αιχμηρή η.... απάντηση του Δήμου Αροανίας σε ανάρτηση μας

Εκ του Δήμου Αροανίας Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) με τίτλο «Απο...

Εκ του Δήμου Αροανίας
Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 2 του άρθρου 217 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) με τίτλο «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής», η ειδική δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τον απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής πριν από δεκαπέντε (15) τουλάχιστον ημέρες με κάθε πρόσφορο τρόπο. Η πρόσκληση του Δήμου Αροανίας προς το Δημοτικό Συμβούλιο για την 15η Ειδική Συνεδρίαση με θέμα τον απολογισμό πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το έτος 2009, απεστάλη στους δημοτικούς συμβούλους, στους προέδρους των Τοπικών Διαμερισμάτων και τοιχοκολλήθηκε προς ενημέρωση των δημοτών σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα στις 12-8-2010, ενώ έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 3285/2735.

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγράφου 9 του άρθρου 123 του Ν. 3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) με τίτλο «Συνεδριάσεις, απαρτία, αποφάσεις», ο Δήμος Αροανίας τοιχοκόλλησε στο δημοτικό κατάστημα στα Τριπόταμα, έδρα του Δήμου, πίνακα με το θέμα που συζητήθηκε, τον αριθμό της απόφασης καθώς και την περίληψη της απόφασης που λήφθηκε, ενώ ανάρτησε τον σχετικό πίνακα και στην ιστοσελίδα του Δήμου.
Κατόπιν των ανωτέρω παρακαλούμε όπως ανακαλέσετε τα αναληθή λεγόμενα του άρθρου που δημοσιεύσατε στην ιστοσελίδα σας «ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ - NEWS» και στο οποίο εσφαλμένα αναφέρετε ότι δημοσιεύθηκε καθυστερημένα η πρόσκληση της 15ης Ειδικής Συνεδρίασης, ενώ στην πραγματικότητα αναρτήθηκε ο πίνακας με το θέμα που συζητήθηκε και την περίληψη της απόφασης που ομόφωνα πάρθηκε. Επιπλέον σας συνιστούμε στο μέλλον να διαβάζετε προσεκτικότερα τα αναρτώμενα στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων.
Όσον αφορά τα σχόλια σας «Ο Δήμος Αροανίας έκανε πάλι το θαύμα του» και «Για τον υπερδανισμό του Δήμου και τα υπέρογκα χρέη ούτε κουβέντα...», σας ενημερώνουμε ότι το μοναδικό χρέος του Δήμου Αροανίας αφορά το Δάνειο που έλαβε από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την κάλυψη μέρους της δαπάνης για την κατασκευή του κτιρίου πολλαπλών χρήσεων – Δημαρχείου στον οικισμό Τριπόταμα του Τ.Δ. Ψωφίδας, το οποίο αποτελεί κόσμημα για το Δήμο μας. Οι ετήσιες δόσεις αποπληρωμής του ανέρχονται στο ποσό των 100.000,00 € και υπερκαλύπτονται από τα έσοδα του Δήμου. Από τα δε τακτικά έσοδα του Δήμου θα μείνει πλεόνασμα το οποίο και θα χρησιμοποιήσει η νέα Δημοτική Αρχή.
Επιπλέον, ο μικρός καποδιστριακός Δήμος μας και η παρούσα δημοτική αρχή, πράγματι έκανε θαύματα με το πληθώρα των έργων που πραγματοποίησε τα τελευταία οκτώ (8) έτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.