HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνάντηση Κατσιφάρα-Κατσικόπουλου

Συνάντηση με τον Νομάρχη Αχαΐας και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία της Νομαρχιακής Αυτο...

Συνάντηση με τον Νομάρχη Αχαΐας και υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο, πραγματοποίησε σήμερα στα γραφεία της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ο Απόστολος Κατσιφάρας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, ολοκληρώνοντας τον κύκλο επισκέψεων στις νομαρχίες της Περιφέρειας.
Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Κατσιφάρας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για:


• Την πορεία κατασκευής του νέου λιμένα Πατρών και την απόδοση στην πόλη μέρους του παράλιου μετώπου όπου δεν αναπτύσσονται λιμενικές δραστηριότητες.
• Την πορεία υλοποίησης των μεγάλων οδικών και σιδηροδρομικών αξόνων, ιδίως την εξέλιξη των έργων στην «Ολυμπία Οδό» και το αίτημα για τη νέα χάραξη νότια της Πάτρας, καθώς και το νέο ρόλο της Πάτρας στο Δυτικό Άξονα μετά την ολοκλήρωσή τους.
• Την ολοκληρωμένη διαχείριση των στερεών αποβλήτων, ένα πιεστικό πρόβλημα που η λύση του θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των πολιτών.
• Τις τουριστικές δυνατότητες ανάπτυξης της περιοχής με ιδιαίτερο βάρος στο συνεδριακό τουρισμό.

Τέλος, οι δύο υποψήφιοι συζήτησαν διεξοδικά για τις θεσμικές αλλαγές που επιφέρει στον χώρο της αυτοδιοίκησης το πρόγραμμα «Καλλικράτης» και τις νέες δυνατότητες που προσφέρονται για την ανάπτυξη ισχυρών συνεργασιών μεταξύ των Δήμων και της Περιφέρειας.
Με δήλωσή του μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Κατσιφάρας ανέφερε τα ακόλουθα:
«Σήμερα αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο σπίτι μου. Η αιρετή νομαρχιακή αυτοδιοίκηση ήταν για μένα ο πρώτος σταθμός της πολιτικής μου διαδρομής και χαίρομαι που βλέπω ότι η στρατηγική και ο προγραμματισμός που αναπτύξαμε δεν ήταν σχέδια επί χάρτου, αλλά πήγαν την Αχαΐα πολλά βήματα εμπρός. Με την ολοκλήρωση των μεγάλων έργων υποδομής που πραγματοποιούνται στην περιοχή, η Αχαΐα θα τεθεί εκ νέου σε αναπτυξιακή τροχιά και ενισχυμένη μέσα από ένα στρατηγικό σχέδιο ισόρροπης ανάπτυξης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Με τον κύριο Κατσικόπουλο έχω συνεργαστεί στενά στο παρελθόν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια άριστη συνεργασία στη νέα αιρετή αυτοδιοίκηση και του εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα πορεία που ξεκινά ως υποψήφιος Δήμαρχος του διευρυμένου Δήμου Πατρέων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.