HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία το 5ο Τουρνουά Ταβλιού στην Κέρτεζη

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για Πέμπτη φορά  στην Κέρτεζη τουρνουά ταβλιού στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η επιτυχημένη διοργάνωσ...

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε για Πέμπτη φορά  στην Κέρτεζη τουρνουά ταβλιού στην κεντρική πλατεία του χωριού. Η επιτυχημένη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Συλλόγου Κερτεζιτών με τον δραστήριο πρόεδρό του Νίκο Κωνσταντακόπουλο. Κύριο χαρακτηριστικό της φετινής διοργάνωσης ήταν η μεγάλη συμμετοχή αλλά και  ο έντονος συναγωνισμός από τους επιδέξιους ταβλαδόρους…..
Για την ιστορία νικητής αναδείχθηκε ο Πρίνος Παναγιώτης που στο τελικό κέρδισε τον Δημήτρη Κυριακόπουλο. Στον μικρό τελικό αναμετρήθηκε ο Σταύρος Τζένος με τον Χρήστο Κόντη και νικητή τον τελευταίο. Τα έπαθλα για τους νικητές, εκτός από την ηθική ικανοποίηση ήταν και η  οικονομική ανταμοιβή, έτσι το έπαθλο για τον νικητή ήταν 500 Ε του δευτερου 300 ε και του τρίτου 200 ε μαζί με τα καθιερωμένα μετάλλια και κύπελλα. Η βραδιά του τελικού έκλεισε με πυροτεχνήματα προσφορά και αυτά όπως και όλα του Συλλόγου Κερτεζιτων της Αθήνας. 
-

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.