HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Από πράσινα λιβάδια... σε ηλιακούς συσσωρευτές

Μεγάλος είναι ο αριθμός αγροτών από την Αχαΐα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών panels σε αγροκτήματα, με αφορμή τη δυν...

Μεγάλος είναι ο αριθμός αγροτών από την Αχαΐα, εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών panels σε αγροκτήματα, με αφορμή τη δυνατότητα που δίνει ο νέος νόμος για τις επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.Οι διαδικασίες ένταξης στα προγράμματα άρχισαν από 5 Ιουλίου και μέχρι στιγμής πάνω από 100 αγρότες της Αχαΐας έχουν ήδη υποβάλει αίτηση.
Η διαδιακσία για την υποβολή αιτήσεων  βρίσκετε αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη και λήγει στις 4 Σεπτεμβρίου με προτεραιότητα στους αγρότες.
Όπως όλα δείχνουν λοιπόν θα το ζήσουμε κι αυτό, αντί για πράσινα λιβάδια και εύφορες κοιλάδες θα βλέπουμε γυάλινα πάνελ και αγωγούς.....

1 σχόλιο

  1. μα καλα ειναι δυνατον μπροστα σε μια μορφη πραγματικα πρασινης ενεργειας, που ευχομαστε να γινει πραγματικοτητα στην χωρα εδω και παρα πολυ καιρο να μας πειραζει που θα καλυφθει ενα λιβαδι με κατοπτρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.