HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

τέλος οι κάρτες αναπήρων στα ΚΤΕΛ

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου για την διακοπή της ελεύθερης διακίνησης των αναπήρων στα λεωφορεία του αστικού ...

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας ενημερώνει με Δελτίο Τύπου για την διακοπή της ελεύθερης διακίνησης των αναπήρων στα λεωφορεία του αστικού και του υπεραστικού ΚΤΕΛ. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας πληροφορήθηκε από το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης αλλά και από το τοπικό ΚΤΕΛ , πως οι δύο Συνομοσπονδίες ,του Αστικού και του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, έχουν πάρει απόφαση ότι, από 1-7-2010 δεν θα κάνουν δεκτές τις κάρτες ελευθέρας διακίνησης αναπήρων, έως ότου διευθετηθεί η οικονομική εκκρεμότητα, μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών και του ΚΤΕΛ.
Κατόπιν των παραπάνω ενημερώνουμε πως έως να υπάρξει νέα ενημέρωση η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αχαΐας δεν φέρει καμία ευθύνη για την ταλαιπωρία των αναπήρων συμπολιτών μας".
Υπάρχει και άλλος τρόπος διεκδικήσεις κύριοι των ΚΤΕΛ στο δίκαια κατά τ' άλλα δικαιώματα σας, δεν πρέπει όμως να την πληρώνουν οι ευπαθείς ομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.