HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έγκριση καταβολής αποζημίωσης για την δημιουργία κόμβου επί της οδού Τριποτάμων Πριολίθου προς Αγράμπελα

Η Νομαρχία Αχαΐας με απόφαση (Αρ.Απόφ. 29/2010) εγκρίνει την καταβολή αποζημίωσης ποσού 20,00€ Χ 414,62 τ.μ. = 8.292,40€ για την δημιουργία...

Η Νομαρχία Αχαΐας με απόφαση (Αρ.Απόφ. 29/2010) εγκρίνει την καταβολή αποζημίωσης ποσού 20,00€ Χ 414,62 τ.μ. = 8.292,40€ για την δημιουργία κόμβου επί της οδού Τριποτάμων Πριολίθου για την ομαλή σύνδεση του δρόμου Πλάκα Αγράμπελα. Η πίστωση θα βαρύνει τους ΚΑΠ.
Μονάδα επεξεργασίας λυματολάσπης στην κοινότητα Λεοντίου, επισκέφτηκε την Πέμπτη 22/4 ο Νομάρχης Αχαΐας κ. Δημήτρης Κατσικόπουλος.Αφορμή της επίσκεψης του ήταν καταγγελίες προηγουμένων ημερών για την συγκεκριμένη μονάδα ,περί μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα και επέκτασης χωρίς άδεια της μονάδας σε διπλανό οικόπεδο. Για το συγκεκριμένο θέμα έχει ήδη παρέμβει το ΚΕΠΕ με σχετικές αυτοψίες και ελέγχους. Σε ότι έχει να κάνει με το πρώτο θέμα ο κ. Κατσικόπουλος δήλωσε πως « δεν διαπιστώθηκε ,ούτε την προηγούμενη φορά, ούτε και σήμερα, πως υπάρχει μόλυνση του υδροφόρου ορίζοντα από την λειτουργία της μονάδας. Καλώ τον επιχειρηματία να κάνει πιστή εφαρμογή της άδειας περιβαλλοντικών όρων ,για να μην υπάρχει διένεξη με την κοινότητα Λεοντίου. Αν διαπιστωθεί παρέκκλιση ,η άδεια θα ανακληθεί».Σε ότι έχει να κάνει με το δεύτερο θέμα ο Νομάρχης Αχαΐας υποστήριξε πως « τα θέματα ιδιοκτησίας θα τα λύσουν τα δικαστήρια και όχι η Νομαρχία. Δεν βλέπω να υπάρχουν βαριές παρανομίες στην συγκεκριμένη περίπτωση ,όλοι όμως θα πρέπει να είναι προσεκτικοί, ειδικά όταν μιλάμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Σε αντίθετη περίπτωση θα μας βρουν απέναντι τους. Είμαστε εδώ για να προστατέψουμε την νομιμότητα». Παρόντες στην αυτοψία ήταν ο αντινομάρχης κ, Γιάννης Γασπαρινάτος, ο Κοινοτάρχης Λεοντίου και ο Δήμαρχος Μεσσάτιδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.