HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Θανάσης Λερούνης

Έπειτα από επτά μήνες στα χέρια ένοπλων Ταλιμπαν στο Πακιστάν, ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» Θανάσης Λερούνης επέστρεψε χθες στην Ε...

Έπειτα από επτά μήνες στα χέρια ένοπλων Ταλιμπαν στο Πακιστάν, ο πρόεδρος της ΜΚΟ «Έλληνες Εθελοντές» Θανάσης Λερούνης επέστρεψε χθες στην Ελλάδα. Ο Θανάσης Λερούνης γεννήθηκε (1954) και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα .Ζει μόνιμα στο Πακιστάν από το 2001 όπου έχει κάνει έργο ζωής τη διάσωση και προβολή του πολιτισμού των Καλάς (οι οποίοι και είναι Έλληνες – έχουν Ελληνικότατο DNA). Εργάστηκε για την κατασκευή ενός τριώροφο κτηρίου για τη διατήρηση και την προώθηση της μοναδικής κουλτούρας της περιοχής. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για όλες τις επίπονες προσπάθειες που καταβλήθηκαν από την Ελλάδα για την απελευθέρωσή του από τους Ταλιμπάν, που τον κρατούσαν όμηρο από τον περασμένο Σεπτέμβριο, εξέφρασε ο Έλληνας εθελοντής, στον πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου, σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε μαζί του λίγα μόλις λεπτά μετά την παράδοσή του, από τις πακιστανικές αρχές, στην ελληνική πρεσβεία στο Ισλαμαμπάντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.