Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δαφνοδρομία μνήμης και τιμής από μαθητές Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πάτρας

Με την συμμετοχή μαθητών Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Δαφνοδρομία Ένας δρόμος που ξεκίνησε το πρωί από ...

Με την συμμετοχή μαθητών Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρών, πραγματοποιήθηκε σήμερα η Δαφνοδρομία Ένας δρόμος που ξεκίνησε το πρωί από την Αγία Λαύρα, όταν Ηγούμενος της Ιεράς Μονής και o Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς, παρέδωσαν, το Λάβαρο και το στεφάνι στους μαθητές του γυμνασίου Καλαβρύτων, οι οποίοι με πορεία το μετέφεραν μέχρι τα όρια του Δήμου μας με το Δήμο Ερυμάνθου, ώστε, στη συνέχεια, διαδοχικά, με πορείες μαθητών, να φθάσει στην Πάτρα. Είναι μιά συμβολική δαφνοδρομία τιμής και μνήμης, σαν αυτή που ακολούθησαν, πριν από 196 χρόνια, οι Αγωνιστές,μ ετά την ορκομωσία τους, από τον Παλαιών Πατρών Γερμανό, στην Αγία Λαύρα. που γίνεται από το 1999 και ελπίζουμε να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Οι δρομείς συνοδεύονται από τα κατά εδαφική αρμοδιότητα Αστυνομικά τμήματα, τον βοηθό Δημάρχου κ. Ν. Μαγκαφά και την πανταχού παρούσα υπεύθυνη πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλαβρύτων κ. Γιώτα Μιχαλοπούλου. Στην δαφνοδρομία συμμετέχουν οι Δήμοι Καλαβρύτων, Ερυμάνθου και Πατρέων
Ο τερματισμός έγινε στα Ψηλαλώνια της Πάτρας, προ του ανδριάντος του Παλαιών Πατρών Γερμανού όπου τους περ΄λιμεναν τα μέλη του Παγκαλαβρυτινού συλλόγου Πάτρας. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς δήλωσε σχετικά ",ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ,Σ´ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΑΦΝΟΔΡΟΜΙΑ.ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.