Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ (φωτογραφίες)

Σε μια ξεχωριστή ημέρα τόσο για την Ελληνική ναυσιπλοΐα όσο και τα Καλάβρυτα, τελέσθηκε σήμερα, 8 Ιουλίου 2016 στην Πάχη Μεγάρων η τελε...

Σε μια ξεχωριστή ημέρα τόσο για την Ελληνική ναυσιπλοΐα όσο και τα Καλάβρυτα, τελέσθηκε σήμερα, 8 Ιουλίου 2016 στην Πάχη Μεγάρων η τελετή αγιασμού του πλοίου των επιχειρήσεων του ΚαλαβρυτινούΓρηγόρη Καλλιμανόπουλου Την ονοματοδοσία τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ. Αμβρόσιος παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο κ. Χουλιάρα. 
Το όνομα του δεξαμενόπλοιου-πετρελαιοφόρου,150.000 κόρων είναι "UNITED KALAVRYTA" και έτσι τα Καλάβρυτα θα ταξιδεύουν στις θάλασσες της οικουμένης.
Ο κ. Λαζουράς τόνισε σε δηλώσεις του:  "Το UNITED KALAVRYTA,να είναι καλοτάξιδο, καλότυχο και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη του. Η ονομασία αυτού του μεγάλου πλοίου σε UNITED KALAVRYTA, δείχνει τον απαράμιλλο πατριωτισμό και την αγάπη του Γρηγόρη Καλλιμανόπουλου, προς τον τόπο καταγωγής του, τα ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ, τα οποία έχει βοηθήσει,με την κατασκευή του Καλλιμανοπούλειου Γηροκομείου και συνεχίζει να βοηθά. Έτσι είναι οι Πατριώτες Καλαβρυτινοί."

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.