HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην έκθεση "ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ" ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στο Ζάππειο Μέγαρο

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς επισκέφθηκε οικογενειακώς, την έκθεση φωτογραφιών, "ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ" , στο Ζάπ...

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς επισκέφθηκε οικογενειακώς, την έκθεση φωτογραφιών, "ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΩ", στο Ζάππειο Μέγαρο. 
Η έκθεση που ολοκληρώθηκε, περιελάμβανε 360 φωτογραφικά ντοκουμέντα με φωτογραφικό υλικό -πολλές από τις οποίες ήταν από τα μαρτυρικά Καλάβρυτα- εκτέθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο αλλά και στους σταθμούς του Μετρό στο Ελληνικό, τον Άγιο Δημήτριο, το Σύνταγμα, το Μοναστηράκι, την Εθνική Άμυνα, την Αγία Παρασκευή, τον Άγιο Αντώνιο, το Περιστέρι, και Αιγάλεω.
Η έκθεση ήταν υπό την αιγίδα του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.
Σύμφωνα με τους οργανωτές στόχος της έκθεσης ήταν να τοποθετήσει ένας νοητός μεγεθυντικός φακός στις θηριωδίες οι οποίες διεπράχθησαν κατά τη περίοδο της γερμανικής κατοχής. Να αναδείξει τους άγνωστους ήρωες που υπέστησαν τη γερμανική βαναυσότητα. "Είναι μία έκθεση τιμής και σεβασμού στη μνήμη του δικού μας παππού, της δικής μας γιαγιάς, του δικού μας πατέρα, μάνας, αδελφού, του συγγενή. Του δικού μας γνωστού και άγνωστου Έλληνα, της γνωστής και άγνωστης Ελληνίδας που μαρτύρησαν για τον αέρα της λευτεριάς"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.