Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δ.Κατσικόπουλος: Γιατί κωλυσιεργεί ο Δήμος στην λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου;

Αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολέιτευσης κ. Δημήτριος Κατσικόπου...

Αίτημα προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων απέστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολέιτευσης κ. Δημήτριος Κατσικόπουλος με την οποία ζητά να πληροφορηθεί γιατί ο Δήμος κωλυσιεργεί στην δημιουργία του κοινωνικού φροντιστηρίου από την Μήτρόπολη.
Η Επιστολή Κατσικόπουλου έχει ως εξής: 
Προ διμήνου περίπου είχα θέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο το ενδιαφερον ομάδας καθηγητών απο το Αίγιο, με επικεφαλής τον συμπατριώτη καθηγητή κο Βασίλη Παπαβραμόπουλο, οπως τους παραχωρηθούν 2 αίθουσες διδασκαλίας στο κτίριο του Λυκείου-Γυμνασίου Καλαβρύτων, προκειμένου να αρχίσουν κοινωνικό φροντιστήριο σε μαθητές απόρων και πολύτεκνων οικογενειών των Καλαβρύτων. Η Δημοτική αρχη επιφυλάχθηκε τότε να απαντήσει λέγοντας οτι εξετάζει το θέμα.
Όπως πληροφορηθηκαμε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρυτων και Αιγιαλείας παραχώρησε αίθουσες και ήδη άρχισαν οι εγγραφές.
Ερωτάται και καλείται ο κος Δήμαρχος να μας απαντήσει γιατί η Δημοτική αρχή δεν προχώρησε το θέμα; Θεωρεί οτι η εθελοντική προσφορά καθηγητών σε μια περίοδο πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης ειναι αμελητέα; Τι απαντήσεις δίδονται στις πολυτεκνίες και άπορες οικογένειες σχετικά μ αυτή την ολιγωρία;
Για τη Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρύτων
Δημήτριος Κατσικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.