HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα ο σκηνοθέτης της ταινίας για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα Ν.Δημητρόπουλος

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες, Κυριακή 19 Απριλίου ο σκηνοθέτης Νικόλας Δημητρόπουλος, που θα σκηνοθετήσει την ταινία για το Καλαβρυτιν...


Στα Καλάβρυτα βρέθηκε χθες, Κυριακή 19 Απριλίου ο σκηνοθέτης Νικόλας Δημητρόπουλος, που θα σκηνοθετήσει την ταινία για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα "Απόηχοι του παρελθόντος" η αλλιώς "Echoes of the Past" συνοδευόμενος από την βοηθό παραγωγής κ. Ράνια Γερογιάννη.
Ο Νικόλας Δημητρόπουλος γνωστός στην Ελλάδα από την επιτυχημένη σειρά «Υπέροχα πλάσματα», αλλά και την ταινία της Village Roadshow, «Alter Ego», επισκέφθηκε το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και τον Τόπο Θυσίας, στο λόφο του Καπή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Δήμο Βαρβιτσιώτη και ενημερώθηκε πλήρως ωστε να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα.  
Το "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" είναι σε ανοικτή γραμμή και συνεργασία με όλους τους συντελεστές και θα σας ενημερώνει για κάθε εξέλιξη.
Να σημειώσουμε οτι αρχές Μαΐου όλοι οι συντελεστές της ταινίας θα είναι στην Ελλάδα και το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου θα βρίσκονται στα Καλάβρυτα όπου θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση με συνέντευξη τύπου που θα δοθεί. Το Μάιο επίσης κατά την παραμονή τους στην Ελλάδα θα οριστικοποιηθούν και οι Ελληνικές συμμετοχές αλλά και πολλές λεπτομέρειες. 
Επόμενο στάδιο τα γυρίσματα που προβλέπονται να ξεκινήσουν το Χειμώνα του 2015-2016 με σκοπό να έχει ολοκληρωθεί η ταινία την Άνοιξη του 2016. Όλο το χρονοδιάγραμμα θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση του προϋπολογισμού.

Ο Νικόλας Δημητρόπουλος, το 2002 σκηνοθέτησε την ταινία μεγάλου μήκους «Small Fish» και το 2004 την ταινία «Cold Living». Την περίοδο 2006-2007 σκηνοθέτησε την ταινία «Alter Ego», με τους Σάκη Ρουβά, Δανάη Σκιάδη, Δημήτρη Κουρούμπαλη και Ντορέττα Παπαδημητρίου. Τo 2007 κάθισε στην καρέκλα του σκηνοθέτη της δημοφιλούς κωμικής σειράς του Alpha, «Υπέροχα Πλάσματα», ενώ το 2008, σκηνοθέτησε το τηλεπαιχνίδι, «Big in Japan» (Alpha). Έχει εργαστεί στο εξωτερικό ως σκηνοθέτης και παραγωγός σε πολλές ταινίες μικρούς μήκους και ντοκιμαντέρ (Imagining Ithaca, Amazing Adventures of a Nobody, Silent Houses), σε μουσικά video (Come My Angel, Famous, Lullaby), αλλά και σε διαφημιστικά σποτ και εταιρικά video (Nescafe, Shell, Microsoft, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τραμ, Υπουργεία Παιδείας και Οικονομικών, τηλεοπτική καμπάνια του Alpha). Τελευταία του δουλεία η ταινία μικρού μήκους για την διαφημιστική καμπάνια της LACTA, «Love in Action».

διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.