HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Επίσκεψη του Υπουργού Άμυνας στα Καλάβρυτα (foto)

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα Καλάβρυτα σήμερα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Καλαβρύτων, τ...


Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στα Καλάβρυτα σήμερα και στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης των Καλαβρύτων, της πρώτης πόλης στην Ελλάδα, που απελευθερώθηκε από τον τουρκικό ζυγό, μετά από μάχη, στις 21 Μαρτίου 1821. Στις εκδηλώσεις την κυβέρνηση, εκπροσώπησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» κ. Πάνος Καμμένος.
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων υποδέχθηκε τον Υπουργό κ. Πάνο Καμμένο στο Δημαρχείο και αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά ειχαν μια συντομη συνομιλία. Παρών στην συνάντηση μεταξύ άλλων ήταν ο Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων κ. Δημήτρης Κοντογιάννης, και ο πολιτευτής Αχαΐας με τους ΑΝ.ΕΛ κ. Γεώργιος Τσενές.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.