HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Άνοιξε ο δρόμος" για την Κατασκευή της ε.ο. "111"

Σύμφωνα με αποκλειστικές  πληροφορίες του  kalavrytamews.com  δεν παρουσιάστηκε καμία ένσταση  (έληξε η ημερομηνία ενστάσεων) για το έ...


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytamews.com δεν παρουσιάστηκε καμία ένσταση (έληξε η ημερομηνία ενστάσεων) για το έργο «Συντήρηση – Βελτίωση – Αποκατάσταση και Άρση Επικινδυνότητας της Ε.Ο. με αριθμό 33 Πάτρα – Τριπόταμα – Διασταύρωση με Ε.Ο. 74 στα τμήματα αρμοδιότητας της Π.Δ.Ε.» με προϋπολογισμό 4.500.000 ευρώ και χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2013 της ΣΑΕΠ 001. Έτσι "άνοιξε ο δρόμος" στην  Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την εκτέλεση του σημαντικού αυτού έργου. Την ερχόμενη εβδομάδα ο φάκελλος του έργου πηγαίνει στην οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας για να προχωρήσει ο διαγωνισμός. 
Να σημειώσουμε οτι όπως είχε γράψει το kalavrytanews.com στον διαγωνισμό συμμετείχαν και κατέθεσαν προσφορές 16 εταιρείες και όλα πλέον είναι στην τελική ευθεία, για το μεγάλο αυτό έργο που θα δώσει ανάσα στην ορεινή Αχαΐα.
Οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έδωσε πραγματικά αγώνα δρόμου, για να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα, να εξασφαλίσει το ποσό των 4,5 εκ ευρώ και να προχωρήσει στον διαγωνισμό. 
Να θυμίσουμε οτι, 
-Την 1η Φεβρουαρίου η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Διονυσία Μαράτουεκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Απόστολο Κατσιφάρα στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας των Σoποτινών, μετέφερε μήνυμα του Περιφερειάρχη, πως πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα στην Πατρών - Τρίπολης (διαβάστε εδώ). 
-Στις 12 Φεβρουαρίου, για το θέμα της "111", πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ των Αντιπεριφερειαρχών Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρη Αλεξόπουλο, Π.Ε. Ηλείας Γιώργο Γεωργιόπουλο και Υποδομών και Δικτύων Γιάννη Λύτρακαι των Διευθυντών των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Μπεσαράτ Φάρες, Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Αριστοτέλη Κορκό και Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας Μιχάλη Καλογερόπουλο (διαβάστε εδώ) και
Όλα δείχνουν οτι είμαστε πλέον στην τελική ευθεία 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.