Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Και Καλαβρυτινός στο "Norman Atlantic"

Το θρίλερ της διάσωσης των επιβατών και της ρυμούλκησης του πλοίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στην λίστα των επιβατών σύμφωνα με ...



Το θρίλερ της διάσωσης των επιβατών και της ρυμούλκησης του πλοίου συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στην λίστα των επιβατών σύμφωνα με επιβεβαιωμένη πληροφορία του kalavrytanews.com είναι και ο συμπατριώτης μας Δούβος Χρήστος του Στεφάνου από τους Άνω Λουσούς, οδηγός φορτηγού.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση έχουμε δυστυχώς έναν νεκρό, τον Γιώργο Δούλη, ο οποίος βρέθηκε στη γλίστρα του πλοίου μαζί με τη σύζυγό του Θεοδώρα κατά την επιχείρηση εκκένωσης. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ο άνδρας έχασε τη ζωή του, ενώ η γυναίκα βρισκόταν επί ώρες εγκλωβισμένη αλλα διασώθηκε
Από το «Norman Atlantic» έχουν απομακρυνθεί μέχρι στιγμής 165 άτομα, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας. Η επιχείρηση θα συνεχιστεί και κατά τη διάρκεια της νύχτας. H πυρκαγιά βρίσκεται υπό έλεγχο και οι πρώτοι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στην Πούλια. Τρία παιδιά που μεταφέρθηκαν στο Λέτσε παρουσιάζουν ελαφρά υποθερμία, αλλά η υγεία τους δεν προκαλεί ιδιαίτερη ανησυχία. Καθώς το σκοτάδι έχει δυσχεράνει ακόμη περισσότερο την επιχείρηση διάσωσης των επιβατών, οι άνθρωποι που παραμένουν στο πλοίο ζουν εφιαλτικές ώρες, εκτεθειμένοι στις κακές καιρικές συνθήκες, το κρύο, την έλλειψη τροφής. 
Στο ιταλικό πλοίο, συμφερόντων της εταιρείας «Visemar di Navigazione», που είχε αναχωρήσει στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου από την Πάτρα με προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας μέσω Ηγουμενίτσας, βρίσκονταν 422 επιβάτες και 56 άτομα πλήρωμα, ενώ μεταφέρονταν συνολικά 222 οχήματα.
Το «Norman Atlantic», με ελληνικό και ιταλικό πλήρωμα, ήταν ναυλωμένο από την ΑΝΕΚ Lines, η οποία συνεργάζεται στενά με τις ελληνικές και ιταλικές αρχές για τον συντονισμό και την ασφαλή απομάκρυνση των επιβατών.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.