HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Θ.Νασιώτης: Για ποια ασφάλεια μιλάς κ. Δήμαρχε; Ούτε ακτινολογικό στα Καλάβρυτα

Λάβρος για άλλη μια φορά  Περιφερειακός Σύμβουλος και Καρδιολόγος, Δ/ντης ΕΣΥ, Θεόδωρος Κ. Νασιώτης με επιστολή του στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-...

Λάβρος για άλλη μια φορά  Περιφερειακός Σύμβουλος και Καρδιολόγος, Δ/ντης ΕΣΥ, Θεόδωρος Κ. Νασιώτης με επιστολή του στο "ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS" μιλώντας με έντονη, καυστική αλλά αληθινή γλώσσα για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Καλαβρύτων. 
Η επιστολή Νασιώτη έχει ως εξής: 
Το "αναβάθμισαν" και τώρα το κλείνουν. Τους θυμάστε τους "κυρίους " κυρίους τότε που φώναζαν για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων οτι τώρα που συγχωνεύουν το Νοσοκομείο μας θα αναβαθμιστεί, θα παρέχει πολύ υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες στους κατοίκους των περιοχών μας;;
Ε λοιπόν μας αναβάθμισαν και λόγω της πολύς μεγάλης αναβάθμισης τώρα μπαίνει λουκέτο.
Και εξηγούμαι. Από χθές 4/12/14 το Νοσοκομείο Καλαβρύτων δεν μπορεί να ουτε ακτινογραφία.
Ο ακτινολόγος βγήκε σε συνταξη, η μια και μοναδική βοηθός ακτινολόγος βγήκε και αυτή σε σύνταξη και το Νοσοκομείο έμεινε με το μηχάνημα ακτινολογικού χωρίς χειριστή για να λειτουργήσει. Δε μπα να φώναζε η Διεύθυνση  του εδώ Νοσοκομείου μήνες τώρα οτι θα αντιμετωπίσουμε μια τετοια τραγική κατασταση, δεν μπα να έστελνε η διεύθυνση εγγραφα στην ΔΥΠΕ και στον διοικητή του ενοποιημένου Νοσοκομείου Αιγίου και Καλαβρύτων....όλοι αυτοί "αγρόν ηγόρασαν" 
Άκουγα πριν δυο μέρες τον κ. Δήμαρχο Καλαβρύτων στην συγκέντρωση για το χιονοδρομικό να μιλάει για την ασφάλεια των σκιέρ που θα επισκεφθούν το χιονοδρομικό κέντρο και νόμιζα οτι κατοικώ σε άλλη πόλη.
Για ποια ασφάλεια μιλάς κ. Δήμαρχε;;;
Έχεις ένα Νοσοκομείο που δεν μπορεί να βγάλει μια ακτινογραφία. Έχεις ένα Νοσοκομείο που καλύπτει το χιονοδρομικό και δεν έχει ορθοπεδικό. Θα μεταφέρεις αν ο μη γένοιτο συμβεί ατύχημα στο χιονοδρομικό, ασθενή στο Νοσοκομείο;;; Να του κάνουν τι;;; Ούτε μια ακτινογραφία δεν μπορούν πλέον.
Αλλά ας αφήσουμε το χιονοδρομικό κέντρο....Για ποιούς κατοίκους αυτής της ταλαιπωρημένης επαρχίας θα ενδιαφερθεί κάποιος;;;Θα προσέλθουν για μια ακτινογραφία στο Νοσοκομείο και θα τους στέλνουμε στην Πάτρα..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.