Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έχασε την μάχη τραυματίας από το ατύχημα στο Πάος Καλαβρύτων

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά της η γυναίκα 48 ετών τραυματίας του τροχα...



Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά της η γυναίκα 48 ετών τραυματίας του τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα στο Πάος Καλαβρύτων. Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Πατρών – Τρίπολης (111) στο Πάος όταν δύο οχήματα ΙΧ συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να τραυματιστούν σοβαρά πέντε άτομα τα οποία διακομίστηκαν στο Γ.Ν. Τρίπολης από δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ.Κλειτορίας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος.
Σύμφωνα με το kalavrytanews.com, η άτυχη 48χρονη πηγαινε στο Βελημάχι για να παραστεί σε κηδεία  συγγενικού της προσώπου. 

Από τα δύο ασθενοφόρα του Κ.Υ.Κλειτορίας που έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος, το ένα ηταν εκτός βάρδιας και με πρωτοβουλία του πληρώματος πήγαν για βοήθεια.....

Απο τους τεσσερις ακόμα τραυματίες που νοσηλεύονται στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο μια τραυματίας είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Να σημειώσουμε για άλλη μια φορά την επικινδυνότητα του δρόμου με κατεστραμμένο ασφαλτοτάπητα και χωρίς διαγράμμιση...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.